Încă mai lăsaţi proiectarea plăcilor cu circuite imprimate pentru frecvenţe mari în voia soartei?

by donpedro

Dacă proiectaţi plăci cu circuite imprimate pentru frecvenţe mari, este posibil ca procesul de dezvoltare să nu fie în întregime ştiinţific. Proiectele pentru frecvenţe mari necesită consideraţii complexe pentru analiza integrităţii semnalelor, implicând constrângeri legate de amplasarea componentelor, traseele circuitelor imprimate şi adaptarea acestora. În primul rând, este greu de determinat care sunt constrângerile ce trebuie utilizate, apoi de ţinut cont de aceste constrângeri de-a lungul întregului proces de proiectare.

Rezultatul? Ţineţi pumnii strânşi pentru ca totul să meargă bine atunci când treceţi la realizarea prototipului. Aşa că nu este nici o surpriză atunci când problemele de integritate a semnalelor fac necesară realizarea mai multor prototipuri, până când produsul este gata pentru fabricarea în serie.

Aţi obosit să aruncaţi cu zarurile? Cadence Design Systems vă pune la dispoziţie unelte de proiectare construite special pentru a vă ajuta să nu lăsaţi în voia soartei proiectarea plăcilor cu circuite imprimate pentru frecvenţe mari şi să treceţi la fabricarea în serie chiar după realizarea primului prototip. Este o variantă mult mai convenabilă, nu-i aşa?

Doriţi mai multe informaţii?
Specialiştii noştri sunt gata să răspundă întrebărilor dumneavoastră (la telefon 092-738-882 sau prin e-mail: elsix@webline.ro).

S-ar putea să vă placă și