IBM lansează o ofertă Linux pentru întreprinderile mici şi mijlocii (IMM)

by donpedro

De curând, în cadrul conferinţei developerWorksLive!, IBM a anunţat o ofertă integrată nouă care permite reţelei sale de parteneri de afaceri – furnizori de produse software şi redistribuitori – să furnizeze soluţii bazate pe Linux care încorporează produse software şi hardware IBM şi care sunt proiectate şi au preţuri specifice pentru piaţa întreprinderilor mici şi mijlocii (IMM). Adoptarea Linux de către companiile mijlocii este în creştere. Potrivit Gartner Group, 45% dintre companiile de afaceri mijlocii folosesc sau experimentează pe Linux, sistemul de operare open source. Aceste companii mijlocii recunosc că Linux este un sistem de operare foarte sigur şi eficient din punctul de vedere al costului. Acest suport tot mai mare pentru Linux prezintă o oportunitate extraordinară pentru elaboratori, pentru ca aceştia să ofere aplicaţii pentru afaceri bazate pe Linux pe care clienţii le solicită.
Pentru a răspunde acestei cereri, noua platformă “IBM Integrated Platform Express” permite redistribuitorilor IBM şi furnizorilor independenţi de software (ISV) să adauge aplicaţii pentru afaceri, precum e-commerce şi customer relationship management, într-o ofertă integrată de produse software şi hardware care include servere IBM bazate pe Intel şi software IBM Express. Aceasta permite partenerilor să creeze rapid o soluţie bazată pe Linux, completă şi cu costuri reduse pe care aceştia o pot revinde clienţilor de pe piaţa IMM-urilor, precum şi o platformă necostisitoare pe care o pot folosi pentru a testa şi implementa noi aplicaţii Linux.
În plus, folosind această platformă, dezvoltatorii pot răspunde mai rapid cererii de pe piaţă deoarece integrarea iniţială a produselor IBM hardware şi software este finalizată de un partener de afaceri IBM, economisind timp şi bani faţă de situaţia în care produsele sunt comandate separat şi integrate pe rând. Oferta IBM Integrated Platform Express include WebSphere Aplication Server Express, DB2 Express şi sistemele IBM eServer x225, x235 sau x345, precum şi stocare pe disc şi este potrivită pentru companiile de afaceri dintr-o gamă largă de domenii, inclusiv comerţ “en-detail”, finanţe, producţie şi guvernământ.
Această ofertă va fi disponibilă în data de 27 iunie 2003.

http://www.ibm.com/ro

S-ar putea să vă placă și