IAR Systems extinde capabilitățile de performanță ale instrumentelor de dezvoltare pentru nucleele Andes RISC-V

by donpedro

IAR Systems®, furnizorul de instrumente și servicii software de vârf pentru dezvoltare embedded, a prezentat o nouă versiune a instrumentelor sale profesionale de dezvoltare pentru RISC-V. Odată cu cea mai recentă actualizare, lanțul complet de instrumente de dezvoltare IAR Embedded Workbench® pentru RISC-V adaugă suport pentru cele mai noi extensii și dispozitive Andes RISC-V, permițând maximizarea performanțelor în aplicațiile bazate pe RISC-V.

Prin intermediul tehnologiei sale excelente de optimizare, IAR Embedded Workbench pentru RISC-V îi ajută pe dezvoltatori să se asigure că aplicația se potrivește cerințelor impuse și să optimizeze utilizarea memoriei de pe placă. Grație suportului oferit de AndeStar™ V5 RISC-V Performance Extension, dezvoltatorii pot utiliza IAR Embedded Workbench pentru a crea aplicații cu performanțe sporite și dimensiuni reduse ale codului. Lanțul de instrumente suportă toate nucleele Andes V5 RISC-V pe 32-biți, inclusiv N22, N25F, D25F, A25, A27, N45, D45 și A45. Sunt suportate specificația de extensie RISC-V Packed SIMD/DSP (RVP draft) și funcțiile intrinseci corespunzătoare, precum și bibliotecile DSP Andes.

IAR Embedded Workbench pentru RISC-V este un compilator C/C++ și un lanț complet de instrumente de depanare, care oferă dezvoltatorilor de aplicații embedded tot ceea ce au ei nevoie, disponibil într-un singur IDE. Pentru a asigura calitatea codului, lanțul de instrumente include C-STAT® pentru analiza statică a codului. C-STAT atestă alinierea codului la standardele din industrie, cum ar fi MISRA C:2012, MISRA C++:2008 și MISRA C:2004 și, de asemenea, detectează defecte, erori și vulnerabilități de securitate, așa cum sunt definite de CERT C și de Common Weakness Enumeration (CWE). Pentru companiile care lucrează cu aplicații critice din punct de vedere al siguranței, IAR Embedded Workbench pentru RISC-V este disponibil într-o ediție de siguranță funcțională certificată de TÜV SÜD în conformitate cu IEC 61508, ISO 26262, IEC 62304, EN 50128, EN 50657, IEC 60730, ISO 13849, IEC 62061, IEC 61511 și ISO 25119, oferind instrumente calificate, validare simplificată și suport garantat pe tot parcursul ciclului de viață al produsului.

Mai multe informații despre oferta IAR Systems pentru RISC-V sunt disponibile la www.iar.com/riscv.

IAR Systems

S-ar putea să vă placă și