IAR Systems ajută Advantech la inovarea de dispozitive terminale inteligente pentru IoT industrial

by donpedro

IAR Systems®, furnizor de instrumente software și servicii de top pentru dezvoltare embedded a anunțat că instrumentele sale de dezvoltare au permis companiei Advantech, lider global în domeniul tehnologiei IIoT (Industrial Internet of Things), să dezvolte cu succes cel mai recent modul de achiziție de date I/O cu control de la distanță – ADAM-6300. Dispozitivul este apt să funcționeze ca un nod de rețea inteligent într-o aplicație IoT, pentru a răspunde nevoilor de monitorizare a mediului, pentru a face mai ușoară și mai rapidă configurarea aplicațiilor și pentru a ajuta companiile în transformarea lor digitală.

Dezvoltarea rapidă a IIoT a dus la o creștere substanțială a cererii de dispozitive inteligente de margine (edge). ADAM-6300 de la Advantech este un modul OPC UA de achiziție de date I/O cu control de la distanță, care nu necesită un gateway extern și care poate fi conectat direct la SCADA, la o bază de date sau la servicii de cloud public. Acesta suportă funcția OPC UA (Open Platform Communications Unified Architecture) și include protecție hardware de securitate. ADAM-6300 este extrem de potrivit pentru aplicații cum ar fi tratarea apei, managementul utilajelor și monitorizarea proceselor de producție.

IAR Embedded Workbench reprezintă un lanț complet de instrumente de dezvoltare cu capabilități puternice de optimizare a codului, oferind dezvoltatorilor posibilitatea de a genera coduri mici și rapide, îmbunătățind performanța de execuție și reducând consumul de putere. În combinație cu funcțiile sale extinse de depanare, dezvoltatorii vor eficientiza dezvoltarea produselor lor.

Mai multe informații despre IAR Systems și Advantech sunt disponibile la www.iar.com/customer_advantech.

IAR Systems

 

S-ar putea să vă placă și

Adaugă un comentariu