HomeVision™ – Control interactiv inteligent pentru casă

by donpedro

Afişează ecrane de control pe orice set TV;

Control two-way IR & X10;
8 intrări digitale, 8 ieşiri digitale şi 8 porturi de
intrare/ieşire;
Web server încorporat ce permite controlul
HomeVision de pe un web browser;
Suportă până la 9 RS-485 Serial;
Poate trimite comenzi X-10 “extended code”
şi “extended data”;
Poate controla şi citi termostate 2-way X10;
Compatibil cu sistemele vocale de control
HomeVoice şi HAL2000.

Puteţi controla ce se întâmplă în casă de pe ecranul televizorului. Schimbarea temperaturii, pornirea sistemului de securitate sau afişarea stării oricărei zone, închiderea uşii de la garaj, controlul luminilor, programarea aprinderii luminilor şi alte operaţii asemănătoare sunt posibile acum prin selectarea de pe ecranul televizorului cu ajutorul unei telecomenzi X10 sau IR. Sistemul poate fi folosit împreună cu sistemul de control vocal HomeVoice pentru a realiza controlul sistemului de meniuri al televizorului.

HomeVision™ Setup HomeVision™ este un controler de automatizare independent ce poate fi programat de pe PC. După programare poate fi deconectat de la calculator sau poate rămâne conectat la acesta pentru control şi monitorizare în timp real. Ieşirea pentru TV este oferită la ieşirile line level (jackuri RCA) ce se conectează direct la jackul video al setului TV sau la VCR. Un comutator video încorporat permite comutarea automată între alte semnale video şi cele ale sistemului HomeVision™.

Sunt disponibile peste 50 de ecrane pentru a acoperi toate aspectele privind controlul casei, inclusiv HVAC, securitate, porturi de I/O, evenimente programate, flaguri sistem, temporizatoare, etc. Sunt oferite chiar şi ecrane de help. Dacă aveţi nevoie de ecrane ce nu sunt oferite, puteţi realiza ecrane particularizate.

Programarea HomeVision™

HomeVision™ poate învăţa până la 256 de comenzi IR şi le poate retransmite la comandă. Integraţi controlul sistemului audio/video în sistemul de control al casei. Folosiţi orice telecomandă IR sau X10 pentru a accesa meniurile TV. HomeVision™ urmăreşte starea fiecărei adrese. Puteţi vedea starea fiecărei adrese X10 pe TV sau pe PC. Orice comandă X10 poate acţiona orice alt(e) eveniment(e). Sistemul are detectare de erori şi de coliziuni cu încercări multiple pentru a maximiza siguranţa. Ceasul încorporat urmăreşte cu acurateţe răsăritul şi apusul soarelui. Traductoarele externe se conectează la porturile de intrare digitale. Poate folosi traductoare de mişcare, contacte magnetice, etc. De fapt poate fi folosit orice traductor cu contact pentru declanşarea evenimentelor. Are opt intrări digitale, opt ieşiri digitale şi opt porturi ce pot fi configurate ca intrări sau ieşiri.
Controlul HomeVision™Toate funcţiile HomeVision pot fi controlate prin interfaţa serială. Poate fi controlat prin programul pentru PC oferit sau prin orice alt program sau dispozitiv ce transmite text ASCII. HomeVision™ poate transmite ASCII sau date binare pentru a controla PC-ul sau alte dispozitive.
Software-ul puternic pentru PC, pentru Windows® oferit face ca programarea să fie uşoară. Funcţionarea este “event driven”. Se introduc acţiunile ce trebuie executate atunci când au loc evenimentele specificate. Programarea este uşoară şi intuitivă folosind “list boxes”, “push buttons” şi meniuri. Este oferit un set complet de flaguri, variabile, temporizatoare, “waits”, macrouri, etc. (câte 256 din fiecare). Instrucţiunile if/then/else cu condiţii multiple AND/OR pot fi imbricate până la 16 nivele. Sunt disponibile 300 de comenzi diferite şi 100 de condiţii. Câteva dintre caracteristicile avansate disponibile sunt: întârzieri cu precizie de milisecunde, înregistrarea timpului şi a datei la care s-a produs un eveniment, acces indirect al variabilelor (o variabilă este un pointer către o altă variabilă) şi variabile matematice. HomeVision™ poate executa programe cu peste 8000 de linii.
O placă de extensie opţională oferă suplimentar 24 de intrări digitale, 8 intrări analogice, 8 zone de ieşiri IR, conexiuni pentru până la 64 de traductoare digitale de temperatură. Include placă de circuite şi cablu panglică pentru conectarea la HomeVison. Pot fi conectate la sistem maxim două asemenea plăci.

www.smarthome.com

S-ar putea să vă placă și