Ghid tehnic informativ în ceea ce priveşte evoluţia surselor de tensiune

by donpedro

XP Power a anunţat publicarea ghidului cu privire la sursele de alimentare: Essential Guide To Power Supplies. Scris ca un ghid tehnic pentru inginerii proiectanţi de echipamente şi cei proiectanţi de surse de alimentare, ghidul de 156 de pagini este o referinţă uşor de citit pentru înţelegerea tuturor aspectelor majore ale surselor de tensiune AC-DC, convertoarelor DC-DC şi integrarea lor în echipamentele electronice de astăzi. Ghidul subliniază schimbările recente în legislaţie cu privire la siguranţă şi eficienţă energetică, inclusiv noile cerinţe cu privire la marcarea CE, cele mai recente specificaţii de eficienţă energetică Level VI şi Codul de Conduită EU. Suplimentar, ghidul oferă detalii asupra noului standard IEC 62368 ce a înlocuit IEC 60950 în 2014.
Realizat pe baza celor mai bune practici şi tendinţelor industriale, ghidul subliniază metodele de maximizare a eficienţei, siguranţei în funcţionare şi duratei de viaţă a produselor surse de alimentare. Acestea sunt incorporate în topologii verzi şi secţiuni de evaluare a surselor de alimentare.
Essential Guide To Power Supplies este completat cu editoriale despre tehnologie, care oferă informaţii practice despre înţelegerea eficienţei, răcirii fără ventilator, extragerii căldurii din carcase etanşe şi selectării surselor de tensiune pentru aplicaţii de iluminare cu LED-uri. Ghidul este completat de asemenea de un glosar detaliat.

XP Power
http://info.xppower.com/pr-essential-guide-to-power-supplies-uk

S-ar putea să vă placă și

Adaugă un comentariu