GENESYS prezintă grupurile electrogene Cube de la Spark Energy

by donpedro

Seria de grupuri electrogene CUBE, lansată de Spark Energy şi distribuită în România de către GENESYS, s-a bucurat de un real succes pe piaţa românească. Este o serie standardizată şi din acest motiv beneficiază de preţuri sensibil mai mici decât grupurile realizate la comanda clientului.

Însă calitatea şi performanţele sunt aceleaşi care au consacrat marca Spark Energy pe piaţa internaţională. Termenul de livrare de la furnizor este de 3 – 4 săptămâni, termen sensibil mai mic decât în cazul grupurilor configurate la cerere, care este de regulă de 45 – 60 zile indiferent de furnizor.
Deoarece aceste grupuri sunt standardizate, nu sunt disponibile ca opţiuni decât regulatorul de turaţie electronic (necesar atunci când în aval de grup este instalat un UPS) şi sistemul de reumplere automată a rezervorului de combustibil de pe grup dintr-un rezervor suplimentar de capacitate mare. Se poate opta de asemenea, între două tipuri de tablou electric (cu comandă manuală sau automată) şi pentru varianta deschisă sau insonorizată a grupului.
Seria CUBE cuprinde grupuri electrogene cu putere continuă în domeniul 10kVA – 500kVA, dotate cu motoare diesel de la producători consacraţi pe plan mondial:
Lombardini pentru intervalul de puteri (10 – 20kVA);
Iveco pentru grupurile cu puteri cuprinse între 30 – 60kVA;
Volvo pentru grupurile cu puteri cuprinse între 80 – 500kVA.
Toate variantele de motorizare sunt dotate cu regulator de turaţie mecanic sau electronic, pornirea este electrică, iar răcirea se realizează cu apă.
GENESYS este Distribuitor şi Centru de Service Autorizat în România al companiei Spark Energy (Italia).

S-ar putea să vă placă și