Gama completă de LED-uri OSLON® UV-C de la ams OSRAM este acum disponibilă la Farnell

by donpedro

Farnell, o companie Avnet și distribuitor global de componente, produse și soluții electronice, stochează acum întreaga gamă de LED-uri OSLON® UV 3636 UV-C de la ams OSRAM, disponibile pentru livrare rapidă. Inginerii proiectanți pot accesa o gamă mai largă de soluții cu LED-uri UV-C de vârf de pe piață de la ams OSRAM pentru a sprijini o serie de aplicații de purificare și dezinfecție, cum ar fi tratarea apei la punctul de utilizare, dezinfecția interiorului automobilelor, purificarea aerului, dezinfecția generală a suprafețelor cu grad ridicat de atingere, mediile medicale, produsele de uz casnic și alte aplicații de consum. S-a dovedit că LED-urile UV-C inactivează eficient virusul SARS-CoV-2.

Gama de produse OSLON® UV 3636 LED emite radiații UV-C și este disponibilă în trei variante cu puteri diferite de 4,7mW, 13,5mW și 42mW, permițând proiectanților să selecteze LED-ul cel mai potrivit pentru aplicația lor. Fiecare LED UV-C este compact, flexibil și exploatează proprietățile de curățare ale luminii UV-C, permițând inovatorilor să facă lumea mai curată, mai ecologică și mai sănătoasă printr-o simplă apăsare de buton. Cu un design robust, familia OSLON® UV-C LED combină atât puterea redusă, cât și cea medie, cu o emisie de radiații fiabilă și eficientă.

Gama de produse OSLON® UV 3636 LED de la ams OSRAM, disponibilă acum pentru livrare rapidă de la Farnell, include:

  • SU CULCN1.VC oferă un flux radiant tipic de 13,5mW și o eficiență radiantă de 2,4 procente.
  • SU CULBN1.VC oferă un flux radiant tipic de 4,7mW și o eficiență radiantă de 2,6 procente.
  • SU CULDN1.VC este cel mai puternic din gamă, oferind un flux radiant tipic de 42 mW și o eficiență radiantă de 2,1 la sută.

Toate produsele sunt disponibile într-o capsulă ceramică cu capac de sticlă integrat și se bazează pe tehnologia AlGaN Flip Chip. Emițătorul Lambertian oferă o radiație de 120° și o culoare UV-C de 275 nm.

Lee Turner, șeful global al diviziei de Semiconductori și SBC la Farnell, a declarat: “Farnell are plăcerea de a oferi clienților o gamă extinsă a celor mai recente LED-uri UV-C de la ams OSRAM pentru proiectele lor. ams OSRAM are o reputație de lungă durată în ceea ce privește fabricarea de soluții optice inovatoare, oferind cele mai înalte standarde de calitate și fiabilitate. Clienții noștri pot conta pe faptul că au acces la componente UV-C de înaltă calitate pentru a ține pasul cu această piață în creștere rapidă. Gama de soluții optice de la ams OSRAM permite clienților noștri să îmbunătățească calitatea vieții în ceea ce privește sănătatea, siguranța și confortul, reducând în același timp impactul asupra mediului.”

Grupul ams OSRAM, care include companiile cotate la bursă ams AG, în calitate de companie mamă, și OSRAM Licht AG, este lider global în domeniul soluțiilor optice. Cu o istorie combinată de peste 110 ani, esența ams Osram se definește prin imaginație, expertiză inginerească profundă și abilitatea de a oferi o capacitate industrială globală în domeniul senzorilor și al tehnologiilor luminoase. Prin adăugarea de inteligență la lumină, compania permite clienților din sectoarele de consum, auto, sănătate și industrial să își mențină avantajul competitiv și să stimuleze inovația. ams OSRAM se străduiește să creeze tehnologii pentru aplicații revoluționare, ceea ce se reflectă în peste 15.000 de brevete acordate și solicitate.

Farnell oferă o gamă extinsă de produse din portofoliul său cuprinzător de semiconductori pentru a sprijini inginerii proiectanți. De asemenea, clienții au acces gratuit la resurse online, fișe tehnice, note de aplicații, videoclipuri, seminarii web și asistență tehnică 24/5.

Clienții pot cumpăra acum întreaga gamă de LED-uri OSLON® UV 3636 UV-C de la ams OSRAM cu livrare rapidă de la Farnell în EMEA, element14 în APAC și Newark în America de Nord.

Farnell

S-ar putea să vă placă și

Adaugă un comentariu