Freescale lansează platforma de dezvoltare KwikStik pentru microcontrolere Kinetis

by donpedro

Freescale Semiconductor lansează platforma de dezvoltare KwikStik, eficientă, de tip all-in-one, pentru aplicaţii de evaluare, dezvoltare şi depanare cu linia de microcontrolere Freescale Kinetis construite pe miez ARM® Cortex™-M4. Venind în completarea platformei de dezvoltare mai mari Freescale Tower System, KwikStik furnizează un set de unelte adiţionale într-un design cu factor de formă mic pentru dezvoltatorii ce utilizează MCU Kinetis.
Unealta de dezvoltare KwikStik combină o sondă de depanare J-Link, senzori tactili de joasă putere, o interfaţă pentru LCD cu segmente şi o suită de programe de dezvoltare şi rulare. Dispozitivul este proiectat pentru a fi utilizat în mai multe moduri – ca platformă alimentată de baterii, de sine stătătoare pentru dezvoltare cu microcontrolerul integrat Kinetis K40; ca o platformă suplimentară a Tower System sau ca depanator J-Link. Prin combinaţia dintre platforma de dezvoltare KwikStik şi Tower System, dezvoltatorii au acces la multiple opţiuni de extindere de sistem utilizând module periferice Freescale şi terţi, care oferă detecţie senzorială şi conectivitate wireless şi industrială (inclusiv Wi-Fi). Interfaţa de depanare integrată J-Link SEGGER elimină necesitatea unei sonde de depanare separate, asigurând astfel economii semnificative.
Platforma de dezvoltare KwikStik oferă o gamă economică energetic de periferice de comunicaţii, conectivitate şi interfeţe om-maşină cu semnal mixt. Microcontrolerul Kinetis K40, elementul central al KwikStik este caracterizat de memorie flash pe cip de 256 KB şi o cantitate echivalentă de FlexMemory, permiţând spaţii mari pentru programe aplicative. Platforma Processor Expert ce suportă microcontrolerele Kinetis îi ajută pe proiectanţi să scrie cod de aplicaţie chiar şi pentru cerinţele software complexe.

Freescale Semiconductor
www.freescale.com/kwikstik

S-ar putea să vă placă și

Adaugă un comentariu