Freescale extinde seria i.MX 6 ca urmare a succesului pe piaţă

by donpedro

Cea mai importantă familie de procesoare de aplicaţii ale companiei îşi adaugă cea mai nouă generaţie eReader şi un dispozitiv economic dual-core.
La mai puţin de 6 săptămâni după ce a devenit disponibilă, seria Freescale i.MX 6 de procesoare de aplicaţii compatibile single-, dual- şi quad-core s-a constatat o puternică acceptare în piaţă pentru o gamă largă de aplicaţii. Astăzi, Freescale continuă acest moment cu lansarea a 2 noi produse în seria i.MX 6 care furnizează o combinaţie de performanţe şi integrare pentru multe dintre pieţele cu cea mai rapidă dezvoltare din lume.
Noul procesor i.MX 6SoloLite este proiectat special pentru noile generaţii de eReadere şi este următorul după dispozitivul de succes Freescale i.MX508, aflat la ora actuală în milioane de eReadere de la OEM mondiali de top. Noul produs Freescale dual-core i.MX 6DualLite furnizează performanţe de multiprocesare la preţuri economice, având ca ţintă o plajă largă de dispozitive inteligente şi produse precum: tablete, IPTV, telefoane IP, sisteme medicale de monitorizare pacienţi şi soluţii de management energetic casnic. Acum sunt disponibile de la Freescale porturi pentru Android™ 4.0 (Ice Cream Sandwich) şi alte sisteme de operare populare pentru noile produse.
Puteţi privi pe YouTube: i.MX 6 Series: Breaking the Boundaries of User Experience
Ambele procesoare incorporează nuclee ARM® Cortex™-A9 şi controlere E Ink, permiţând clienţilor să dezvolte simultan produse eReader şi tablete pentru un timp de lansare pe piaţă cât mai redus. Deoarece procesoarele sunt compatibile software cu alte dispozitive din seria i.MX 6, proiectanţii pot crea versiuni de produse finale “bun, mai bun şi cel mai bun” utilizând o platformă comună. Această scalabilitate permite crearea rapidă de portofolii complete de produse finale care pot fi reglate şi dimensionate pentru a răspunde cerinţelor pieţei.

Adoptare puternică în piaţă a seriei i.MX 6
Scalabilitatea excepţională, un program de longevitate cuprinzătoare a produsului şi plaja vastă de opţiuni de periferice au ajutat la adoptarea pe scară largă a produselor seriei i.MX 6 într-o mare varietate de pieţe. Douăzeci şi cinci de proiecte se află în derulare, iar procesoarele i.MX 6 au fost utilizate de 5 din topul celor 6 OEM-uri de eReadere, precum şi de numeroşi producători de tablete. Alte proiecte recente care au avut de câştigat de pe urma seriei de procesoare i.MX 6 includ sisteme de infotainment de pe scaunele liniilor aeriene, noi generaţii de echipamente medicale, ecrane pentru echipamente de testare/măsurare şi sisteme avansate de comunicaţii militare/aerospaţiale.

Freescale Semiconductor
www.freescale.com

S-ar putea să vă placă și

Adaugă un comentariu