Filtrele de suprimare EMI tip LC de la Murata conduc la caracteristici de atenuare ridicate pentru dispozitive moderne

by donpedro

Murata a anunţat lansarea seriei sale BNX de filtre de suprimare EMI tip LC combinate cu montare pe suprafaţă pentru pieţele auto, echipamente electronice şi

dispozitive medicale. Filtrele implică o configuraţie exclusivă de circuit ce combină condensatoare şi ferită pentru obţinerea de caracteristici superioare de frecvenţă şi caracteristici de atenuare excelente pentru amortizarea eficientă a zgomotului.
Noua serie de filtre de zgomot în linie de CC acoperă o gamă largă de frecvenţe, de la kHz la GHz. Filtrele sunt de asemenea compatibile cu tensiuni şi curenţi mari, făcându-le potrivite cu o gamă largă de aplicaţii.
Caracteristicile de pierdere în inserţii permit atenuări ridicate de 35dB sau mai mult pe o gamă largă de frecvenţe de la 15kHz la 1GHz. Filtrele BNX cu un curent nominal de 15 A sunt ideale pentru circuite de surse de alimentare susceptibile la zgomot în banda de frecvenţe joase, în vreme ce componentele cu o tensiune nominală de 50V (BNX026H01 şi BNX027H01) sunt potrivite pentru aplicaţii auto ce necesită suport pentru tensiuni ridicate.

Murata
www.murata.com

S-ar putea să vă placă și

Adaugă un comentariu