Fiabilitate personalizată – releul Fujitsu FTR-K1

by donpedro

Esența unei funcționări corecte şi pe termen lung a oricărui dispozitiv constă în utilizarea unor componente fiabile. Din acest punct de vedere, releele Fujitsu echivalează cu fiabilitatea şi durata lungă de viaţă.

Utilizarea fie a releului electromagnetic fie a unui SSR ridică întrebări ce aparent nu își găsesc răspunsul, dar argumentele pro şi contra ambelor tehnologii sunt bine cunoscute iar informațiile cu privire la acestea sunt disponibile. V-am descris caracteristicile releelor în stare solidă spre exemplu în articolul „Este semiconductorul mai eficient decât conductorul?“. Pe de altă parte, caracteristicile releelor clasice electromagnetice sunt în continuă dezvoltare şi releele moderne surprind prin dimensiunile relativ mici. Avantajele releelor electromagnetice rezidă în rezistenţa ridicată la diverse vârfuri de putere, supratensiuni şi alte deranjamente precum şi în prețul extrem de avantajos.

Avantaje / Caracteristici

:
1.Releu electric 16A SPDT(1CO)
2.Dimensiuni compacte (15,7mm)
3.Izolare ridicată (bobină / contacte) – 10mm, 5kV (10kV)
4.Bobină cu putere scăzută – 400 mW
5.Bobină cu fir de clasa F (155°C)
6.Contacte fără cadmiu
7.Etanșare RTII (rezistenţă la fluxuri)
8.Disponibil şi în alte versiuni

Releele Fujitsu FTR-K1 sunt relee electrice cu dimensiuni compacte, reflectând experiența îndelungată a companiei Fujitsu. FTR-K1 înlocuiește releele din seria VSB

utilizată pe peste 20 de ani cu ale cărui pini este compatibil. Curentul ridicat de comutare (16A) şi de pornire (80A), puterea de izolare de până la 10kV, bobina înfășurată pe fir din clasa F (155°C), contactele fără cadmiu şi etanșarea RTII fac din FTR-K1 un releu universal. Seria FTR-K1 este disponibilă în diverse versiuni – cu un curent de pornire de până la 120A (K1-KS), cu carcasă transparentă (K1-RG) şi de asemenea cu terminale cu clapetă pentru o conectare ușoară la aplicație (K1T).

In stocul nostru standard puteți găsi tipurile FTR-K1CK005W, FTR-K1CK012W şi FTR-K1CK024W cu bobine de 5, 12 şi 24V şi un contact de comutare (1CO, SPDT). De asemenea, vă putem furniza şi alte versiuni la cerere. Informații detaliate puteți găsi în fisa de date a Fujitsu FTR-K1.

Dacă sunteți interesați de oricare din releele Fujitsu, vă rugăm să ne contactați la info@soselectronic.com

SOS electronic
www.soselectronic.com

S-ar putea să vă placă și

Adaugă un comentariu