Farnell prezintă un nou aparat de măsură RCL lansat pe piață de Rohde & Schwarz

by donpedro

Farnell, o companie Avnet și distribuitor global de componente, produse și soluții electronice, distribuie noua serie R&S®LCX de aparate de măsură RLC de la Rohde & Schwarz. Este vorba despre primul aparat de măsură RLC de uz general din sectorul de testare și măsurare care dispune de o gamă extinsă de frecvențe de măsurare de până la 10 MHz pentru componentele de curent alternativ. Pentru inginerii care selectează condensatoare, inductanțe, rezistoare și filtre analogice adecvate pentru a se potrivi cu o aplicație de dispozitiv, modelele R&S®LCX oferă valori de impedanță de înaltă precizie cu o acuratețe de top pe piață.

Familia R&S®LCX de testere de înaltă performanță și de uz general de la Rohde & Schwarz poate efectua în mod eficient toate măsurătorile de impedanță standard din industrie, precum și măsurători specializate pentru anumite tipuri de componente. Seria R&S®LCX oferă precizia ridicată necesară în cercetare și dezvoltare și viteza mare necesară pentru testarea producției și asigurarea calității.

Caracteristicile cheie ale seriei R&S®LCX de aparate de măsură RLC disponibile acum pentru livrare rapidă de la Farnell includ:

  • Domeniu de frecvență: Aparatul de măsură RLC R&S®LCX100 acoperă gama de frecvențe de la 4 Hz la 300 kHz, în timp ce R&S®LCX200 are o limită superioară de frecvență de 500 kHz și poate fi extinsă la 1 MHz sau 10 MHz cu ajutorul software-ului disponibil.
  • Funcționalitate versatilă: Sunt disponibile toate software-urile și hardware-urile esențiale necesare pentru mediile de producție, inclusiv controlul de la distanță și înregistrarea rezultatelor, montarea în rack și o gamă completă de dispozitive de testare pentru manipularea componentelor.
  • Ușor de utilizat: Operare modernă și intuitivă datorită unui ecran tactil capacitiv mare, tastatură virtuală pentru a susține măsurătorile de tip ‘tap-and-test’. Funcțiile utilizate frecvent sunt accesibile direct prin intermediul tastelor de pe panoul frontal.
  • Aplicații: Familia R&S®LCX de instrumente RLC de înaltă performanță este potrivită pentru testarea majorității dispozitivelor care operează la frecvențe convenționale de 50 sau 60 Hz pentru energie electrică domestică, până la 400 Hz pentru avioane. De asemenea, seria R&S®LCX poate măsura senzorii seismici de joasă frecvență și circuite de comunicație de înaltă putere care operează la câțiva megahertzi.

Rohde & Schwarz este unul dintre cei mai importanți producători mondiali de echipamente electronice de testare și măsurare. Produsele lor stabilesc standarde în cercetare, dezvoltare, producție și servicii. Rohde & Schwarz oferă un spectru larg de soluții de vârf pe piață pentru cele mai noi tehnologii, inclusiv electronice, wireless, testare și măsurare RF, aplicații cu microunde, radiodifuziune și media, control al traficului aerian și comunicații radio militare, securitate cibernetică și tehnologie de rețea.

Farnell oferă din stoc o gamă completă de teste, instrumente și consumabile pentru producție, lider de piață, pentru a sprijini proiectarea și testarea electronică, fără valoare minimă a comenzii și cu un program de reduceri pentru educație. Clienții au acces gratuit la resurse online, foi de date, note de aplicații, videoclipuri, webinarii și podcast-uri, cu un excelent suport tehnic și pentru clienți disponibil 24/5 în limba locală.

Familia R&S®LCX de aparate de măsură RLC de la Rohde & Schwarz este disponibilă acum de la Farnell în EMEA, Newark în America de Nord și element14 în APAC.

Farnell

S-ar putea să vă placă și

Adaugă un comentariu