Farnell oferă echipamente de testare și măsurare de la Rohde & Schwarz la prețuri imbatabile

by donpedro

Farnell, Distribuitorul de Dezvoltare, a lansat o nouă ofertă (limitată în timp) pentru a ajuta inginerii de proiectare, unitățile de cercetare, fabricile precum și instituțiile de învățământ să achiziționeze echipamente de testare și măsurare de înaltă precizie, produse de liderul piață Rohde & Schwarz, la prețuri extrem de atractive, ce conțin discount-uri de până la 50%.

Echipamentele de la Rohde & Schwarz supuse acestor reduceri includ osciloscoape, surse de alimentare, analizoare de putere și analizoare de spectru. Dispozitivele auxiliare precum și upgrade-urile, disponibile, de obicei, la prețuri mult mai mari, sunt acum incluse în preț, oferindu-vă avantajul de a nu mai achiziționa componente suplimentare în cazul în care cerințele de testare se schimbă.

Echipamentele Rohde & Schwarz complet actualizate și disponibile acum la Farnell includ:

  • Echipamentul RTB2K-COM4 este un osciloscop digital Rohde & Schwarz RTB2004 cu 4 canale, cu o lățime de bandă îmbunătățită, de 300 MHz, cu un ecran TFT de 10.1″ și o rezoluție de 1280 × 800 pixeli; Opțiunea R&S®RTB-B1 transformă modelul R&S®RTB2000 într-un osciloscop de semnal mixt MSO (Mixed signal option) intuitiv cu 16 canale digitale suplimentare. Sistemul conține pachetul de aplicații R&S®RTB-PK -K1, -K2, -K3, -K15, -B6 și o sondă pasivă. Echipamentul este cu 42% mai ieftin decât kit-ul standard complet echipat.
  • Sursa de alimentare NGL-COM2A este perfectă pentru aplicații provocatoare care necesită dezvoltarea de amplificatoare de putere și circuite MMIC (Monolithic Microwave Integrated Circuit). Timpul său scurt de recuperare permite schimbări rapide de încărcare care apar, de exemplu, când dispozitivele de comunicații mobile trec din modul de repaus la modul de transmitere. Sursa de alimentare NGL-COM2A este disponibilă la un preț redus cu 11% față de prețul standard.
  • Analizatorul de spectru FPC-COM2 este singurul dispozitiv de acest fel de pe piață care oferă valoarea a trei dintre cele mai utilizate instrumente existente pe bancul de lucru al unui inginer care dezvoltă aplicații de radio frecvență (RF), într-un singur pachet, fiind ideal pentru dezvoltarea de dispozitive IoT. Prin cumpărarea unui asemenea produs multi-funcțional, veți reduce și costurile de calibrare. Analizorul de spectru FPC1500 este disponibil acum la un preț redus cu 41% față de prețul standard.
  • HMC8015COM este un analizator de putere cu două canale, configurabil de utilizator și primul tester compact pentru încărcare AC/DC și caracterizare a curentului de standby care permite măsurători fără instrumente suplimentare, precum un computer sau o infrastructură comandată de la distanță. Pe lângă un display numeric și grafic capabil să afișeze 26 de parametri cheie, instrumentul oferă protocoale de performanță în deplină conformitate cu standardele IEC62301, EN50564 și EN61000-3-2. Afișează grafic analiza armonică până la a 50-a armonică pe scală logaritmică și afișează simultan până la 10 măsurători configurabile de utilizator, cu o rată de actualizare de 10 măsurători pe secundă. HMC8015COM stabilește noi standarde în ceea ce privește documentația și este disponibil acum cu o reducere de până la 32% față de prețul standard.

James McGregor, Seful Global al departamentului – Soluții de test, unelte și echipamente de producție la Farnell, a declarat: “Rohde & Schwarz este un furnizor de top de echipamente de test de înaltă calitate și surse de alimentare pe care, acum, le putem oferi clienților Farnell la prețuri excepționale – în unele cazuri, cu reduceri garantate de până la 50%. Aceasta este o ofertă adresată clienților care doresc să achiziționeze produse de un nivel de înaltă calitate fabricate de Rohde & Schwarz, adresate atât profesioniștilor cât și începătorilor – precum și celor interesați de a primi echipamente complet modernizate, fără costuri suplimentare.”

Echipamentele Rohde & Schwarz sunt disponibile cu aceste discount-uri până în data de 31 Decembrie 2019 de la Farnell pentru EMEA, Newark în America de Nord și element14 în APAC.

Premier Farnell
https://www.premierfarnell.com
https://www.avnet.com

S-ar putea să vă placă și