Farnell lansează un nou episod din seria de podcasturi “The Innovation Experts” (Experții în inovație)

by donpedro

Farnell, o companie Avnet și distribuitor global de componente electronice, produse și soluții, a lansat cel de-al doilea episod din noua sa serie de podcasturi la nivel global, The Innovation Experts, cu giganții din domeniul testării și măsurării Tektronix și Keithley Instruments. Seria de podcasturi investighează modul în care echipamentele de testare și măsurare sprijină inovarea și dezvoltarea de noi produse într-o mare varietate de aplicații din lumea reală. Fiecare episod al seriei va oferi informații valoroase pentru cumpărători, ingineri și alți profesioniști din industrie care doresc să fie la curent cu cele mai recente tendințe, provocări, produse, instrumente și aplicații.

În timp ce Tektronix și Keithley sărbătoresc împlinirea a 75 de ani de la înființare, noul podcast explorează modul în care ambele companii au contribuit la stimularea inovației în unele dintre cele mai importante industrii din lume. Brad Odhner, director de marketing tehnic la Keithley Instruments, se alătură șefului global de marketing tehnic de la Farnell și inginerului de profil electric Cliff Ortmeyer pentru a discuta despre tendințele emergente și tehnicile de ultimă oră în domeniul testării și măsurării. Brad explică modul în care inginerii pot utiliza o gamă largă de echipamente de testare pentru a depăși provocările prezente și viitoare, pentru a accelera dezvoltarea de noi produse.

James McGregor, Global Head of Test & Tools la Farnell, a afirmat: “Cel de-al doilea episod al podcastului nostru prezintă două mărci bine-cunoscute, lideri de piață în domeniul testării și măsurării. Explorând moștenirea de excelență a Tektronix și Keithley, aflăm cum noile dezvoltări în materie de instrumentație stimulează inovarea produselor pentru clienții din întreaga lume.”

În cadrul podcastului “Experții în inovație”, difuzat la intervale de câteva săptămâni, vor fi abordate subiecte precum modul în care echipamentele de testare și măsurare permit inovarea atât în cadrul micilor întreprinderi nou înființate, cât și în cadrul marilor organizații de top, precum și felul în care instrumentele de testare de ultimă generație sprijină proiectarea inovatoare a bateriilor pentru vehiculele electrice. Primul episod al seriei a analizat modul în care osciloscoapele bazate pe PC și produsele de testare RF ale Pico Technology au permis lucrul în regim hibrid și noi modalități de învățare de la distanță în timpul pandemiei COVID-19. Episodul prezintă capabilitățile și impactul utilizării osciloscoapelor bazate pe PC cu costuri reduse, până la produse de înaltă performanță, pentru o gamă de aplicații inovatoare – și neașteptate – de la îndepărtarea tatuajelor la monitorizarea temperaturii ouălor de pinguin! Dacă ați ratat primul episod al seriei, acesta poate fi găsit aici  și este disponibil și pe Spotify și Apple Podcasts.

Tektronix și Keithley Instruments oferă soluții de testare, măsurare și monitorizare inovatoare, precise și ușor de utilizat pentru a rezolva probleme, a debloca informații și a conduce la noi descoperiri. Keithley, o companie Tektronix din 2010, proiectează și produce instrumente și sisteme avansate de testare electrică pentru a răspunde nevoilor producătorilor de electronice specializați în testarea producției de înaltă performanță, monitorizarea proceselor, dezvoltarea produselor și cercetare. Ambele companii sunt lideri în sprijinirea industriei electronice mondiale în fiecare fază de proiectare, fabricare și testare a noilor produse.

Farnell oferă din stoc o gamă completă de instrumente de testare, unelte și materiale pentru producție pentru a sprijini proiectarea și testarea electronică, fără o valoare minimă a comenzii și cu un program de reduceri educaționale. Clienții au acces gratuit la resurse online, fișe de date, note de aplicații, videoclipuri și webinarii și un excelent suport tehnic pentru clienți, disponibil 24/5 în limba locală.

Podcastul The Innovation Experts’ este disponibil gratuit de la principalii furnizori de podcasturi, inclusiv Spotify și Apple Podcasts.

Acest al doilea episod, cu Tektronix și Keithley Instruments, este disponibil acum pe noul hub de resurse tehnice al Farnell.

Farnell element14 | ro.farnell.com

S-ar putea să vă placă și

Adaugă un comentariu