Farnell lansează seria ” How To” cu scopul de a sprijini inginerii în studiul IoT și IIoT

by donpedro

Farnell, o companie Avnet și distribuitor global de componente, produse și soluții electronice, a extins hub-ul de informații tehnice pentru a include noi resurse exclusive care oferă o incursiune profundă în Industria 4.0, proiectarea în domeniul Internet of Things (IoT) și o gamă largă de subiecte fierbinți pentru inginerii de dezvoltare electronică. Hub-ul de resurse tehnice este destinat să ofere inginerilor consultanță și formare cuprinzătoare pentru a sprijini fiecare etapă de proiectare a noilor produse.

Inovarea în domeniul tehnologiilor IoT și Industrial IoT se accelerează rapid, pe măsură ce impulsul către o mai mare automatizare și interconectivitate devine un punct central pentru multe industrii critice. Inginerii pot acum să aprofundeze mai mult în diferitele domenii ale proiectării IoT și Industrie 4.0 pe Technical Resources Hub, odată cu adăugarea unei serii de conținut “How To” care acoperă toate etapele de proiectare și implementare a sistemelor până la activarea integrării prin intermediul cloud-ului.

Seria “How To” cuprinde numeroase articole scurte și instructive, care îi învață pe ingineri cum să proiecteze tehnologii specifice și cum să își dezvolte competențele asociate cu implementarea sectorului Industrie 4.0, precum și cu proiecte mai generale bazate pe IoT. Articolele instructive adăugate recent la hub-ul de resurse tehnice acoperă subiecte de la “Cum să implementezi diferite tipuri de calcul la marginea rețelei (edge computing) pentru aplicații Smart Factory” la “Cum să stabilești controlul accesului la sistemele din atelier prin intermediul gateway-urilor” și multe altele.

Cliff Ortmeyer, Director Global de Marketing Tehnic la Farnell, a declarat: “Noul nostru hub de resurse tehnice a fost creat pentru a împărtăși inspirație și cunoștințe, pentru a sprijini selecția componentelor și pentru a permite perfecționarea cu ajutorul unor module și resurse de învățare esențiale. Ne-am angajat să oferim asistență maximă clienților prin intermediul instrumentelor noastre online care accelerează procesul de proiectare pentru a aduce produsele pe piață mult mai repede.”

Hub-ul de resurse tehnice al Farnell oferă o gamă cuprinzătoare de articole tehnice și note de aplicații, cărți albe, webinarii și podcast-uri, proiecte și module de instruire, videoclipuri și cărți electronice. Vizitatorii pot accesa informații inovatoare despre o serie de tehnologii și aplicații, împreună cu instrumente valoroase de calcul, grafice de conversie și instrumente online de selectare a componentelor.

Pentru o navigare ușoară, hub-ul include, de asemenea, pagini axate pe tehnologii specifice, cum ar fi wireless, detecție, managementul energiei, controlul motoarelor, iluminat și afișaj; alături de pagini complementare de aplicații care acoperă domenii precum IoT, transport, medical, întreținere, siguranță și altele.

Farnell stochează peste 950.000 de produse în catalogul său online global. Asistența tehnică este oferită 24/5 pentru a se asigura că toți clienții pot profita de cele mai recente inovații tehnologice pentru experimente și proiectare. Farnell poate, de asemenea, să sprijine clienții în momentul în care aceștia își concretizează ideile, de la specificații până la producție, cu ajutorul soluțiilor de dezvoltare a produselor de la un capăt la altul, oferite prin intermediul grupului Avnet și al Comunității element14.

Un conținut IoT și IIoT complet nou, precum și o suită de resurse suplimentare, sunt disponibile acum pe Technical Resources Hub de la Farnell în EMEA, element14 în APAC și Newark în America de Nord.

Farnell

S-ar putea să vă placă și