Farnell lansează al cincilea episod al podcastului ‘The Innovation Experts’ cu o incursiune în puterea inovatoare a instrumentelor SMU

by donpedro

Farnell, o companie Avnet și distribuitor global de componente, produse și soluții electronice, a lansat al cincilea episod din noua sa serie globală de podcasturi, The Innovation Experts.  Acest podcast aduce în prim plan pe Rohde & Schwarz, unul dintre cei mai importanți producători mondiali de echipamente de testare și măsurare, de comunicații securizate, de monitorizare și de testare a rețelelor. Seria de podcasturi investighează modul în care echipamentele de testare și măsurare sprijină inovarea și dezvoltarea de noi produse într-o mare varietate de aplicații din lumea reală. Fiecare episod al seriei oferă informații valoroase pentru cumpărători, ingineri și alți profesioniști din industrie care doresc să fie la curent cu cele mai recente tendințe, provocări, produse, instrumente și aplicații.

Acest episod oferă o introducere în lumea instrumentelor SMU (Source Measurement Units) și modul în care aceste echipamente esențiale pot fi utilizate pentru a asigura o caracterizare rapidă, precisă, de înaltă rezoluție și sigură a componentelor electronice în curent continuu. Philipp Weigell, director de management al produselor pentru echipamente de putere, aparate de măsură, surse și analizoare audio la Rohde & Schwarz se alătură gazdei podcastului, Cliff Ortmeyer, pentru a împărtăși informații despre tehnologia inovatoare din cadrul SMU-urilor. Ei discută despre modul în care tehnologia permite măsurarea precisă chiar și a celor mai mici curenți de scurgere care se găsesc în diode și despre aplicațiile care prezintă cele mai mari provocări.

James McGregor, șeful global al departamentului de testare și unelte de la Farnell, a declarat: “SMU-urile devin rapid o piesă esențială pe bancul de testare al inginerilor. Proiectate pentru aplicații dificile, care necesită testarea semiconductorilor și a comunicațiilor fără fir, aceste instrumente inovatoare integrează într-un singur kit mai multe funcții de testare diferite, permițând utilizatorului să colecteze o mulțime de date în timp. SMU automatizează colectarea datelor, proces care este mai rapid decât raportarea manuală și produce măsurători mai precise. Cel de-al cincilea episod al podcastului nostru prezintă Rohde & Schwarz, unul dintre liderii mondiali în domeniul echipamentelor electronice de testare și măsurare pentru tehnologii emergente, inclusiv SMU. Discuția explorează utilizarea din ce în ce mai frecventă a SMU-urilor pentru a asigura caracterizarea rapidă, sigură și precisă a componentelor electronice și evaluează dacă aceste produse reprezintă viitorul testării.”

Cu episoade noi lansate la fiecare câteva săptămâni, podcastul The Innovation Experts abordează modul în care echipamentele de testare și măsurare permit inovarea în cadrul unor mici întreprinderi nou înființate și până la marile organizații de top. Toate episoadele anterioare ale podcastului sunt disponibile acum pe noul hub de resurse tehnice al Farnell, inclusiv:

  • Episodul 1: Echipamentele de testare stimulează munca și învățarea la distanță – Episodul de debut al seriei se concentrează pe modul în care osciloscoapele bazate pe PC și produsele de testare RF ale Pico Technology au permis regimul hibrid de muncă și noi modalități de învățare la distanță în timpul pandemiei COVID-19. Mike Purday, director de dezvoltare a afacerii la Pico Technology, vorbește despre posibilitățile și impactul utilizării osciloscoapelor cu costuri reduse bazate pe PC și a produselor de înaltă performanță pentru o serie de aplicații inovatoare – și neașteptate – de la îndepărtarea tatuajelor la monitorizarea temperaturii ouălor de pinguin.
  • Episodul 2: Accelerarea inovației: Tendințe și tehnici emergente – Sărbătorind 75 de ani de la înființare, Tektronix și Keithley se alătură celor de la Farnell în cel de-al doilea episod al podcast-ului The Innovation Experts, pentru a oferi o scurtă perspectivă istorică asupra modului în care ambele companii au contribuit la stimularea inovației în unele dintre cele mai importante industrii din lume. Brad Odhner, director de marketing tehnic pentru Tektronix și Keithley, vorbește despre modul în care echipamentele de testare și măsurare accelerează inovația, ajutând inginerii să depășească provocările prezente și viitoare.
  • Episodul 3: Proiectarea de instrumente și echipamente inovatoare pentru crearea și testarea bateriilor – Hioki discută despre această tehnologie de ultimă oră și explică modul în care este utilizată pentru a măsura eficiența mașinilor electrice și a altor aplicații critice. Kai Scharrmann, inginer și director de dezvoltare a afacerilor la Hioki, vorbește despre tendințele și provocările care se regăsesc în tehnologia și testarea bateriilor.
  • Episodul 4: Ghidul cumpărătorului pentru echipamente de testare și măsurare – Keysight Technology oferă un ghid al cumpărătorului pentru echipamente de testare și măsurare, concentrându-se pe funcțiile și caracteristicile care contează cu adevărat atunci când se achiziționează echipamente de testare în prezent. Mike Hoffman, manager de produs pentru gama de osciloscoape de nivel mediu de la Keysight Technology, oferă sfaturi practice pentru a-i ajuta pe cumpărători să facă diferența între instrumentele ‘low-cost’ și cele ‘high-end’.

Farnell oferă din stoc o gamă completă de instrumente de testare, scule și consumabile de producție de top pentru a sprijini proiectarea și testarea electronică, fără o valoare minimă a comenzii și cu un program de reduceri educaționale. Clienții au acces gratuit la resurse online, fișe tehnice, note de aplicații, videoclipuri și webinarii, alături de un suport tehnic excelent disponibil 24/5 în limba locală.

Podcast-ul The Innovation Experts este disponibil gratuit de la principalii furnizori de podcast-uri, inclusiv Spotify și Apple Podcasts.

Al cincilea episod al seriei de podcasturi, cu Rohde & Schwarz este disponibil acum pe noul hub de resurse tehnice al Farnell.

Farnell

S-ar putea să vă placă și