Seria de generatoare de semnal RF Aim-TTi TGR2050 de ultimă generație este disponibilă acum la Farnell

by donpedro

Farnell, ‘Distribuitorul de Dezvoltare’, a anunțat disponibilitatea seriei TGR2050 de generatoare de semnal de radio-frecvență (RF) de ultimă generație de la Aim-TTi. Noua serie TGR2050 oferă inginerilor de proiectare și testare electronică dimensiuni de gabarit reduse și cel mai bun raport preț/performanță din clasa sa. Aceste generatoare de semnal RF dezvoltate de producătorul Aim-TTi – recunoscut în ceea ce privește fabricarea de produse de înaltă calitate și fiabilitate – sunt acum disponibile pentru expediere în aceeași zi de la Farnell.

Seria TGR2050 include generatoarele de semnal RF TGR2051 și TGR2053, care oferă performanțe excepționale cu o puritate ridicată a semnalului, precizie și stabilitate la frecvențe înalte, un spectru larg de amplitudine al semnalului, zgomot de fază scăzut și funcții rapide de baleiere a amplitudinii și/sau frecvenței. Capabilitățile extinse și flexibile de modulație analogică și digitală permit acestor generatoare de semnal să fie ideale în laboratoarele de cercetare și dezvoltare, în testare și service.

Ambele modele oferă, de asemenea, funcționalități îmbunătățite cu operare tactilă intuitivă. Conectivitatea avansată pentru controlul de la distanță se potrivește perfect cu noile sisteme automatizate și sofisticate de astăzi, iar compatibilitatea cu generațiile anterioare de instrumente RF produse de Aim-TTi asigură o integrare simplă cu sistemele existente.

Principalele caracteristici ale generatoarelor de semnal RF din seria TGR2050 includ:

  • Precizie și stabilitate la frecvențe înalte, puritate ridicată a semnalului cu zgomot de fază foarte bun, nivele de putere de ieșire de la -127dBm până la +13dBm și capabilități flexibile de modulație analogică și digitală.
  • O funcție de baleiere a semnalelor cu frecvență și/sau amplitudine variabilă care permite să se testeze rapid și eficient o gamă completă de condiții de intrare. Baleierile pot fi setate să ruleze în ambele sensuri, cu spațiere liniară sau logaritmică. Alternativ, modul listă (accesibil în cadrul instrumentului sau prin interfețe remote) poate fi utilizat pentru a analiza răspunsul la frecvențele și amplitudinea setate.
  • O opțiune TGR-U01 care adaugă o gamă extinsă de modulații digitale: FSK, GFSK, MSK, GMSK, HMSK, 3FSK, 4FSK, PSK, ASK și OOK. Codurile de linie NRZ (non-return-to-zero) încorporate includ semnal dreptunghiular și secvențe binare PRBS (Pseudo Random Binary Sequence) de 7, 9, 11 și 15-biți. Capabilitățile de modulare digitală includ și o filtrare avansată. Semnalele externe de modulație digitală pot fi aplicate undei purtătoare prin MOD/IN/Out de pe panoul din spate.

James McGregor, Director Global al Departamentului de Teste și Instrumente de la Farnell, spune: “Noua serie de generatoare de semnal RF TGR2050 de la Aim-TTi este o completare excelentă la gama de instrumente de test, de top, de la Farnell. Această serie oferă performanțe excepționale la un preț foarte bun. În 2019, Farnell a investit peste 4 milioane de lire sterline în domeniul echipamentelor de testare și, începând cu 2020, ne angajăm să creștem în continuare dimensiunea portofoliului nostru, pentru a ne asigura că profesioniștii din domeniul proiectarii electronice au acces la cele mai noi și avansate tehnologii de testare și măsurare.”

Clienții beneficiază atât de suportul specialiștilor de testare și măsurare de la Farnell, care oferă asistență tehnică 24/5, cât și de acces la resurse online gratuite, foi de catalog, note de aplicație, videoclipuri și webinarii.

Aim-TTi este un producător de top de generatoare de funcții, inovatoare și cost eficiente, instrumente RF de precizie, precum și de surse de alimentare PowerFlex, Multi-range și Precision.

Seria de generatoare de semnal RF Aim-TTi TGR250 este disponibilă la Farnell în EMEA, Newark în America de Nord și element14 în APAC.

Farnell

S-ar putea să vă placă și

Adaugă un comentariu