Farnell distribuie noul senzor laser de la Panasonic pentru detectarea particulelor în suspensie

by donpedro

Farnell, o companie Avnet și distribuitor global de componente, produse și soluții electronice, și-a extins gama de produse senzoriale de înaltă calitate prin includerea SN-GCJA5 – un nou senzor laser pentru detectarea particulelor în suspensie (PM – Particulate Matter) de la Panasonic Industry Europe GmbH. Proiectat ca răspuns la preocuparea tot mai mare la nivel mondial pentru calitatea aerului din interior, senzorul SN-GCJA5 este o soluție ideală pentru aplicații de monitorizare a calității aerului, aparate de aer condiționat, automatizarea clădirilor, case inteligente, HVAC, purificatoare de aer, dispozitive Internet of Things (IoT), aplicații de testare și măsurare și monitorizare a mediului.

Senzorul PM de tip laser SN-GCJA5 dispune de un ansamblu inovator de senzori optici pentru a asigura o funcționare fiabilă pentru o perioadă lungă de timp, detectând cu precizie particulele în suspensie de până la 0,3 µm. Tehnologia de ultimă oră de difracție laser permite senzorului să ofere un răspuns rapid atunci când detectează fumul, praful din mediul înconjurător și alți poluanți periculoși nedoriți. Cu dimensiuni de doar 37×37×12mm, SN-GCJA5 poate fi integrat cu ușurință într-o gamă largă de dispozitive de monitorizare a calității aerului. Acesta oferă conectivitate I²C și UART (TTL) și surclasează conceptele tradiționale bazate pe LED-uri în multe domenii.

Caracteristicile cheie ale senzorului PM de tip laser SN-GCJA5 de la Panasonic includ:

  • Senzor laser de înaltă precizie care detectează particulele plutitoare ultrafine, cum ar fi PM2,5, PM10 și PM1 din aer
  • Diodă laser pentru precizie ridicată, sensibilitate și răspuns rapid
  • Funcție de calibrare automată
  • Minimizarea acumulării de praf prin optimizarea structurii traseelor conductelor de aer
  • Microcalculator încorporat care analizează profilul de undă și emite o concentrație masică (μg/m3) convertită prin intermediul interfeței I2C și UART.

Panasonic Industry Europe GmbH face parte din grupul global Panasonic și este o companie specializată în dezvoltarea de produse auto și industriale. Portofoliul diversificat al companiei include componente, dispozitive și module electronice până la soluții complete și echipamente de producție pentru liniile de producție dintr-o gamă largă de industrii.

Farnell oferă suport tehnic specializat 24/5 în limba locală și oferă acces la o serie de resurse online gratuite, fișe de date, note de aplicații, videoclipuri și seminarii web pe site-ul Farnell.

Senzorul Panasonic SN-GCJA5 PM este disponibil la Farnell pentru EMEA, Newark în America de Nord și element14 în APAC.

Farnell element14 | ro.farnell.com

S-ar putea să vă placă și

Adaugă un comentariu