Farnell anunță disponibilitatea noului Raspberry Pi Build HAT și a sursei de alimentare Raspberry Pi Build HAT

by donpedro

Farnell, o companie Avnet și distribuitor global de componente, produse și soluții electronice, a anunțat disponibilitatea dispozitivului Raspberry Pi Build HAT și a sursei de alimentare Raspberry Pi Build, mărindu-și și mai mult gama de produse Raspberry Pi. Raspberry Pi Build HAT permite integrarea computerelor Raspberry Pi în sistemul de construcție LEGO®, oferind studenților, profesorilor, pasionaților de electronică începători și producătorilor o mai mare flexibilitate și accesibilitate atunci când elaborează noi proiecte.

Build HAT și sistemul de construcție LEGO® pot fi folosite pentru a crea roboți, mașini, jocuri, o casă inteligentă și chiar o găină care clocește ouă. Raspberry Pi Build HAT este al doilea produs Raspberry Pi care se bazează pe microcontrolerul RP2040. Placa LEGO® Maker Plate este disponibilă separat la comercianții cu amănuntul LEGO® și permite utilizatorilor să integreze cu ușurință computerele Raspberry Pi în sistemul de construcție LEGO®. Utilizatorii care se simt confortabil să lucreze cu Raspberry Pi și LEGO® vor fi încântați de faptul că aceste două mărci se combină pentru a permite o experiență de învățare distractivă și creativă.

Farnell livrează Raspberry Pi Build HAT și sursa de alimentare Raspberry Pi Build HAT din stoc din luna octombrie. Principalele caracteristici ale produsului includ:

  • Raspberry Pi Build HAT combină puterea de calcul a Raspberry Pi cu experiența de învățare practică a LEGO® pentru a crea o experiență de învățare distractivă și interactivă pentru elevi, profesori și creatori. Build HAT este compatibil cu cea mai recentă generație de motoare LEGO® Technic™ și cu senzorii incluși în portofoliul LEGO® Education SPIKE™ Prime. Build HAT este ușor de utilizat din Python pe Raspberry Pi.
  • Sursa de alimentare Raspberry Pi 48W Build HAT este sursa de alimentare oficială pentru utilizarea cu Raspberry Pi Build HAT. Specificațiile cheie includ o intrare de 110-240V AC și o ieșire de 8V DC, 6A. Produsul dispune de un cablu de conectare de 1,5 m.

Romain Soreau, șeful departamentului Single Board Computing la Farnell, a declarat: “Raspberry Pi Build HAT reunește liderii mondiali în inovații Raspberry Pi și LEGO® prin combinarea gamei de calculatoare Raspberry Pi cu sistemul de construcții LEGO®. Suntem încântați să contribuim la inspirarea viitorilor creatori prin oferirea unei game extinse de produse Raspberry Pi, care asigură inițierea în elaborarea de proiecte electronice.”

Fundația Raspberry Pi este o organizație caritabilă cu sediul în Marea Britanie care urmărește să aducă puterea calculatoarelor și a creației digitale în mâinile oamenilor din întreaga lume. Scopul său este de a oferi o experiență de proiectare simplă pentru începători, dar suficient de flexibilă pentru utilizatorii avansați. Raspberry Pi oferă un sistem SBC accesibil pentru educație, pentru dezvoltarea de produse de automatizare și control industrial precum și pentru dezvoltarea de calculatoare personale.

Farnell este cel mai vechi partener Raspberry Pi, iar până în prezent a vândut peste 15 milioane de unități. Farnell stochează întreaga gamă de computere pe o singură placă Raspberry Pi, inclusiv recent lansatul Raspberry Pi Pico, permițând clienților să construiască o gamă largă de dispozitive pentru uz profesional, comercial, educațional sau casnic. Este disponibil un ecosistem divers de accesorii, inclusiv carcase, surse de alimentare, cabluri micro-HDMI și camera de înaltă rezoluție Raspberry Pi.

Farnell stochează o gamă largă de dispozitive educaționale care pot fi furnizate în clase și școli și, pe de altă parte, a colaborat cu mai multe organizații educaționale și guverne pentru a sprijini implementarea strategică a soluțiilor de învățare STEM în sălile de clasă. Farnell poate oferi sprijin în ceea ce privește furnizarea și gruparea echipamentelor pentru programe personalizate pe scară largă. Clienții pot beneficia, de asemenea, de asistență tehnică 24/5, precum și de acces gratuit la resurse online valoroase pe site-ul Farnell sau prin intermediul comunității de ingineri și producători element14.

Raspberry Pi Build HAT și sursa de alimentare sunt livrate încă din luna octombrie de la Farnell în Europa, element14 în APAC și Newark în America de Nord.

Farnell

S-ar putea să vă placă și

Adaugă un comentariu