Farnell aniversează 25 de ani de succes alături de Bourns, în timp ce compania sărbătorește, anul acesta, cea de-a 75-a aniversare

by donpedro

Farnell, o companie Avnet și distribuitor global de componente, produse și soluții electronice, sărbătorește 25 de ani de colaborare cu Bourns, timp în care au creat o cerere tot mai mare pentru produsele Bourns, care continuă să satisfacă cerințele de proiectare ale clienților lor comuni.

Bourns, Inc. este un producător și furnizor de top de senzori de poziție și de viteză, soluții de protecție a circuitelor, componente magnetice, module microelectronice, panouri de control și produse rezistive. Cu sediul central în Riverside, California, SUA, Bourns deservește o gamă largă de piețe, printre care cea auto, industrială, de consum, de comunicații, medicală de susținere a vieții non-critice (risc scăzut/mediu), audio și diverse alte segmente de piață. Bourns fabrică peste 10.000 de produse diferite, segmentele sale cu cea mai rapidă creștere fiind cele de suport pentru vehiculele electrice, stațiile de încărcare și stocarea energiei. Compania de electronice continuă să își extindă portofoliul de componente pentru a se potrivi cu specificațiile de proiectare în domeniul energiei solare, al vehiculelor autonome, al telemedicinei și al telecomunicațiilor.

În urmă cu 75 de ani, Marlan și Rosemary Bourns au înființat Bourns în garajul lor din California. Inventarea de către aceștia a primelor potențiometre miniaturale de deplasare liniară și de poziție pentru palele motoarelor a propulsat micul start-up al soților Bourns în corporația globală care este astăzi. De la dezvoltarea unui singur produs, compania. este acum cunoscută ca un inovator de încredere și producător al unei game largi de produse avansate care sunt utilizate în mii de aplicații din industria electronică.

Disponibile cu livrare rapidă de la Farnell, câteva produse cheie de la Bourns includ:

  • Seria 4600X: Rețele de rezistențe cu peliculă groasă, conforme SIP, în capsulă “inline”, cu profil redus, oferind game de valori de rezistență de la 10Ω la 10MΩ și temperaturi de operare de la -55°C la +125°C. Varietatea largă de capsule sporește flexibilitatea de proiectare, acestea fiind recomandate pentru procesele de lipire pe bază de flux de colofoniu cu sau fără solvenți de curățare
  • Diode TVS cu montare pe suprafață: Dispozitivul CDSOT23-SM712 oferă protecție ESD, EFT și la supratensiuni pentru porturile de date care respectă cerințele IEC 61000-4-2 (ESD), IEC 61000-4-4-4 (EFT) și IEC 61000-4-5 (supratensiuni). Circuitul pentru suprimarea tensiunilor tranzitorii oferă două diode TVS cu o tensiune inversă de vârf de lucru de 7V sau 12V și o tensiune minimă de rupere de 7,5V sau, respectiv, 13,3V. Disponibil în capsulă SOT23, dispozitivul se montează direct pe amprenta SOT23 − standart industrial. Diodele cip de la Bourns sunt conforme cu standardele JEDEC și sunt ușor de manipulat cu echipamentele standard de tip “pick and place”. Acestea oferă protecție la supratensiune, tensiune de vârf de lucru de 7 sau 12V și protecție ESD de 30 kV max.
  • 3296W-1-103LF: un potențiometru trimpot seria 3296 de 3/8″ pătrat, utilizat la măsurarea distanței liniare, a unghiului sau a rotației în echipamentele de producție. Oferă 25 de rotații și are o durată de rotație de 200 de cicluri, cu o gamă de temperaturi de operare între -55°C și +125°C. Are un coeficient de temperatură de ±100ppm/°C, o putere nominală de 0,5W și dispune de o garnitură de etanșare tip chevron
  • Seria CR − rezistoare cip cu peliculă groasă: având toleranțe foarte mici ale lățimii electrodului inferior, seria CR dispune de un proces de conectare în trei straturi cu barieră de nichel pentru a preveni levigarea și pentru a oferi o lipire excelentă, potrivită pentru toate tipurile de procese de lipire și fără halogeni.

 Simon Meadmore, Vice President of Product and Supplier Management, la Farnell spune: “Ne face o deosebită plăcere să felicităm Bourns cu ocazia celei de-a 75-a aniversări. Nu multe companii au atins această etapă importantă, ceea ce ilustrează tradiția durabilă pe care Bourns a construit-o în industria componentelor electronice. Relația noastră cu Bourns a început în 1997 și, împreună, ne-am bucurat timp de 25 de ani de construirea unor relații excelente cu clienții noștri comuni, răspunzând cererii tot mai mari de produse Bourns. Suntem onorați să fim un partener strategic pe termen lung cu un astfel de inovator al industriei și așteptăm cu nerăbdare să ne consolidăm relația noastră și în viitor. Aplaudăm contribuțiile semnificative la tehnologie și la influențarea pieței pe care Bourns le-a realizat.”

Gama completă de produse Bourns este disponibilă la Farnell în EMEA, Newark în America de Nord și element14 în APAC.

Farnell

S-ar putea să vă placă și

Adaugă un comentariu