Farnell adaugă noua serie ‘Smart Bench Essentials’ de la Keysight

by donpedro

Farnell, o companie Avnet și distribuitor global de componente, produse și soluții electronice, și-a extins portofoliul de echipamente de testare și măsurare, lider de piață, prin includerea noii serii ‘Smart Bench Essentials’ de la Keysight. Integrând fără probleme mai multe instrumente într-o singură soluție pentru o productivitate maximă și un raport calitate-preț optim, seria ‘Smart Bench Essentials’ oferă conectivitate completă între instrumente și cloud. Este o soluție ideală pentru a sprijini profesorii și studenții care predau și învață de la distanță, precum și inginerii profesioniști care caută o soluție de testare complet conectată și integrată pentru a permite lucrul de acasă.

Seria ‘Smart Bench Essentials’ are un factor de formă compact și oferă o familie completă de produse pentru bancuri de testare cu caracteristici excepționale de conectivitate. Compusă dintr-o sursă de alimentare de curent continuu, un multimetru digital și generatoare de funcții, care sunt compatibile cu popularele osciloscoape Keysight 1000X, seria ‘Smart Bench Essentials’ oferă o experiență inovatoare pe bancul de testare, revoluționând modul în care inginerii fac măsurători la distanță și colaborează cu colegii lor. Un kit de amplasare a instrumentelor , disponibil ca parte a seriei, permite inginerilor să își instaleze instrumentele Smart Bench într-o dispunere 2×2 atractivă, economisind spațiu pe bancul de lucru și îmbunătățind experiența utilizatorului.

Seria ‘Smart Bench Essentials’, disponibilă acum la Farnell, include:

  • Sursa de alimentare de curent continuu cu trei ieșiri (EDU36311A) oferă trei canale izolate electric de 90 W care furnizează o putere curată și fiabilă. Pachetul dispune de interfețe intuitive și ușor de utilizat, cu control manual sau programare prin USB sau LAN. O matrice video grafică (WVGA) oferă utilizatorilor informații începând de la configurarea instrumentului până la starea ieșirii. Sursa de alimentare cu zgomot acustic redus la ieșire este protejată împotriva funcționării la supratensiune, supracurent și supratemperatură.
  • Multimetrul digital cu 5,5 digiți (EDU34450A) este un multimetru digital (DMM) compact și modern, proiectat pentru aplicații de laborator. Acesta poate măsura 11 semnale de intrare diferite, inclusiv DCV, DCI, True-RMS ACV, ACI, rezistența pe 2 și 4 fire, frecvența, continuitatea, testul diodei, temperatura și capacitanța. Alte caracteristici cheie includ o rezoluție de 5,5 cifre, o rată de măsurare de până la 110 citiri/s pentru testele critice de viteză și o memorie internă generoasă care permite înregistrarea prelungită a datelor. Acest DMM de înaltă performanță, cu costuri reduse, dispune de un ecran color de 7-inch pentru două măsurători, conectivitate USB și LAN, suport pentru unitate flash USB și software pentru control de la distanță și înregistrare de date.
  • Seria de generatoare de funcții / forme de undă arbitrare de 20MHz include un instrument cu un singur canal (EDU33211A) și cu două canale (EDU33212A) care pot fi cuplate în amplitudine și frecvență și declanșate din exterior. Funcțiile includ șase tipuri de modulație încorporate și 17 forme de undă populare pentru a simula aplicații comune pentru testare. Dispozitivul oferă o capabilitate de generare de forme de undă arbitrare de 16-biți, cu o capacitate de memorie de până la 8M de eșantioane pe canal. O interfață intuitivă și plină de informații pe panoul frontal, cu un ecran color de 7-inch, oferă configurarea simultană a parametrilor, vizualizarea și editarea semnalului pentru o operare simplă. Interfețele USB și LAN și software-ul încorporat asigură conectivitatea la distanță, în timp ce portul USB thumb drive de pe panoul frontal oferă o gestionare convenabilă a fișierelor.

 James McGregor, Director global al departamentului ‘Testare și Instrumente’ la Farnell, a declarat: “Am asistat la o schimbare la nivel global în ceea ce privește învățarea și munca de acasă în urma pandemiei COVID-19. Soluțiile inovatoare, cum ar fi această serie Smart Bench, permit studenților, profesorilor și inginerilor profesioniști să lucreze la domiciliu la fel de eficient și sigur ca în laboratorul din incinta instituției. Distribuția de servicii de înaltă calitate înseamnă mai mult decât stocarea și expedierea produselor de care au nevoie clienții noștri; este vorba, de asemenea, despre furnizarea de soluții la provocările din lumea reală, iar soluția holistică conectată pe care o oferă seria Smart Bench va aduce o schimbare reală în experiența inginerului, fie că se află în laborator, acasă sau în alte locuri.”

Portofoliul complet de instrumente Keysight include o interfață de utilizator comună și un software care le permite utilizatorilor să conecteze cu ușurință instrumentele oriunde în lume. Clienții pot integra fără dificultate mai multe instrumente ce pot fi configurate, controlate și monitorizate de pe un singur ecran. Prin utilizarea software-ului PathWave Benchvue de la Keysight, precum și a noului software Remote Learning sau Lab Manager, datele pot fi partajate între echipele care lucrează în locații diferite.

Farnell oferă clienților suport tehnic gratuit 24/5 prin intermediul specialiștilor interni în domeniul testării și măsurării, precum și acces la resurse online, fișe tehnice, note de aplicație, videoclipuri și seminarii web.

Seria Smart Bench Essentials de la Keysight este disponibilă de la Farnell în EMEA și element14 în APAC.

Farnell element14 | ro.farnell.com

S-ar putea să vă placă și

Adaugă un comentariu