Farnell adaugă la oferta sa surse de alimentare Sorensen pentru a extinde și mai mult gama de surse pentru testare

by donpedro

Farnell, distribuitor de produse pentru dezvoltare, anunță adăugarea mărcii de top Sorensen de surse de putere de curent continuu programabile de la Ametek, pentru extinderea gamei de surse de alimentare.

Familia de produse Sorensen formată din surse de putere programabile de precizie, este utilizată pentru cercetare și proiectare, testare și măsurare, controlul proceselor, simularea rețelei de alimentare și aplicații de protecții la șocuri de putere și filtrare de zgomot electric pentru o gamă largă de segmente industriale. Portofoliul de produse Sorensen este format din subsisteme industriale, modulare sau montate în sertare rack, incluzând surse de alimentare DC programabile, DC lineare, DC pe banc de lucru și DC modulare. Fiecare oferă ieșiri de la 30W la 150kW, au tensiuni de ieșire care variază de la 5V la 1.000V și curenți de ieșire de la 1A la 8.000A.

Printre produsele de top din gama Sorensen, disponibile acum la Farnell, se numără:

  • Seria surse de putere DC programabile cu montare în sertar semi-rack DLM600 375–600W: această serie furnizează o tensiune de ieșire și un curent extrem de stabile și ajustabile în mod continuu pentru o gamă largă de aplicații. Caracteristicile includ control de la distanță, programare analogică, Ethernet LAN / RS-232C compatibil LXI, IEEE-488.2 / RS-232C.
  • Seria de surse de alimentare de uz general DCS 1–3kW: seria DCS folosește tehnici unice de împachetare pentru a furniza fără întrerupere o putere de ieșire maximă. Platforma de putere extrem de fiabilă poate fi controlată prin programare de la distanță, cu o rezoluție înaltă. Alte caracteristici includ o interfață Ethernet, moduri de lucru cu tensiune constantă și generator de curent, compensarea căderii de tensiune pe firele de alimentare (remote sensing), control analogic și monitorizare.
  • Seria de surse de alimentare DC programabile XG 1500-1700W 1U: oferă densitatea de putere – lider în industrie – pentru teste, producție, laborator, OEM și pentru aplicații de asigurare a calității. Seria XG dispune de interfețe digitale standard și de interfețe analogice izolate, intrare AC în gama universală cu corecție a factorului de putere, integrează secvențiere de tensiuni de ieșire, protecție de tip fold-back (n.red.: o caracteristică de limitare a curentului) programabilă și modul de repaus (sleep) „Green” – consum propriu de energie minim.

James McGregor, Director Global al departamentului “Test & Tools” de la Farnell a comentat: “Suntem foarte încântați să adăugăm produsele Sorensen în portofoliul nostru de surse de putere, consolidând în continuare seria de produse de top din acest sector. Familia Sorensen este renumită pentru gama sa completă, de la surse de putere utilizate pe bancul de lucru și modulare, până la subsisteme de putere industriale montate în sertare rack, iar noi suntem mândri să fim singurul distribuitor de servicii de top din EMEA care vinde această gamă extraordinară de produse. Continuăm să extindem oferta noastră de produse și servicii cu mărci de top precum Sorensen, pentru a asigura clienților noștri sprijin complet în activitățile lor de proiectare, testare și de producție.”

Seria Sorensen extinde portofoliul vast de surse de putere al Farnell. Gama largă de produse, precum și serviciile de asistență holistică oferite de Farnell asigură clienții că aceștia își pot îndeplini toate cerințele de testare și măsurare. Clienții pot beneficia, de asemenea, de asistență tehnică 24/5 și de acces direct la specialiști de testare și măsurare, ca parte a angajamentului Farnell pentru a sprijini inginerii de proiectare, testare și măsurare la toate nivelurile.

Sursele de alimentare programabile Sorensen sunt disponibile la Farnell pentru EMEA (Europe, the Middle East and Africa) și element14 pentru țările din APAC (Asia-Pacific).

Farnell

S-ar putea să vă placă și

Adaugă un comentariu