Farnell adaugă 400 de noi produse la portofoliul său NI

O mai mare disponibilitate a dispozitivelor de măsurare de laborator le permite inginerilor de testare și măsurare să aducă mai rapid pe piață noi produse, răspunzând astfel cererii în creștere accelerată

by gabi

Farnell și-a extins stocul NI prin adăugarea a peste 400 de produse noi. Portofoliul extins de testare și măsurare va permite clienților să răspundă nevoilor lor în creștere de a testa mai rapid, mai precis și mai eficient. Clienții vor avea mai multe produse la îndemână, cu o transparență a stocurilor și termene de livrare mai scurte.

Nevoia de a aduce pe piață produse noi, performante și eficiente, în termene din ce în ce mai scurte, reprezintă o provocare permanentă pentru ingineri și întreprinderi. Pentru a ține pasul, clienții au nevoie de modalități mai rapide și mai eficiente de a selecta și de a se aproviziona cu echipamente automate de testare și măsurare esențiale pentru a-și îndeplini diferitele cerințe tehnice, financiare, de service și regionale.

Lucrând împreună, NI și Farnell oferă clienților flexibilitatea, rapiditatea și sprijinul de care au nevoie pentru a-i ajuta să răspundă cerințelor afacerii și clienților lor.

Noile produse NI disponibile acum pe stoc la Farnell includ:

  • CompactDAQ Chassis pentru a controla sincronizarea și transferul de date între modulele I/O din seria C și o gazdă externă. Acestea dispun de conectivitate USB, Ethernet sau Wi-Fi și sunt disponibile cu mai multe sloturi pentru a oferi cantitatea potrivită de I/O pentru diverse aplicații. Acestea pot include mai multe numărătoare de uz general pentru modularea în lățime a impulsurilor (PWM), numărarea evenimentelor, generarea de trenuri de impulsuri și măsurarea perioadei sau a frecvenței.
  • PXIe 8861 Controller este un controler embedded Intel Xeon 4 Core pentru sistemele PXI Express. Utilizat pentru aplicații complexe de procesare RF, instrumentație modulară și achiziție de date. Acesta include două porturi Ethernet 10/100/1000BASE TX (Gigabit), două porturi USB 3.0, patru porturi USB 2.0, precum și un hard disk integrat, un port serial, două porturi Thunderbolt™ 3 și alte I/O pentru periferie.
  • NI-9205 C Series Voltage Input Module realizează intrări analogice ‘single-ended’ sau diferențiale, cu patru game de intrare programabile pentru fiecare dintre acestea. Este o combinație eficientă de număr de canale și viteză la un preț redus pentru un sistem multifuncțional economic. Disponibil cu patru game de intrare programabile, acesta dispune, de asemenea, de protecție la supratensiune de până la 60 V între canalele de intrare și cel comun, precum și de o barieră dublă de izolare canal-masă pentru siguranță, imunitate la zgomot și o gamă ridicată de tensiune de mod comun.

James McGregor, Global Head of Test, Tools and Production Supplies la Farnell, a declarat, “Farnell se angajează să furnizeze clienților noștri din întreaga lume cele mai bune și mai avansate sisteme și echipamente de testare. Accesul la o gamă mult mai largă de produse NI le va permite inginerilor să efectueze testarea cerințelor lor cu siguranță, precizie și eficiență. Această completare a portofoliului nostru extinde și îmbunătățește o gamă de testare și măsurare deja de top.”

NI este lider în domeniul sistemelor automate de testare și măsurare care ajută inginerii să rezolve cele mai dificile provocări din lume. NI oferă hardware, software, servicii și tehnici modulare care fac testele mai rapide, îmbunătățesc proiectele și fiabilitatea și maximizează datele de testare.NI își servește clienții care provin din diverse piețe, inclusiv cea a semiconductorilor, electronicii, transporturilor, industriei aerospațiale și de apărare, mediului academic și nu numai.

Gama extinsă de echipamente de testare și măsurare de la NI este disponibilă în stoc la Farnell în EMEA, Newark în America de Nord și element14 în APAC.

Farnell element14 | ro.farnell.com

S-ar putea să vă placă și