Embedded World 2005 – Silicon Laboratories Inc. – Standul 12-132

by donpedro

AUSTIN, Texas – 13 decembrie, 2004 – la Embedded World 2005 în Nuremburg, Germania, 22-24 Februarie 2005, Silicon Laboratories Inc. va demonstra noua sa tehnologie wireless de rază scurtă bazată pe 802.15.4 şi ZigBee™, precum şi pe inovativa Direct Sensor Interface Technology™, permiţând eliminarea oscilaţiilor în aplicaţiile de semnal mic pentru instrumentaţie.
Demonstraţia ZigBee a Silicon Laboratories prezintă kit-ul de dezvoltare ZigBee de 2.4GHz, un sistem flexibil cu 6 noduri ce permite clienţilor să evalueze cu uşurinţă şi să integreze reţelele fără fir ZigBee. Soluţiile ZigBee de la Silicon Laboratories aduc un plus microcontrolerelor de precizie de semnal mixt ce combină periferice analogice de înaltă precizie şi un CPU 8051 cu 128kB de memorie Flash. Kit-ul de dezvoltare ZigBee permite monitorizare la distanţă, control şi urmărire prin platforme wireless de mică putere pentru o gamă largă de aplicaţii wireless de automatizări, industriale, medicale, monitorizare rezidenţială şi control.
Silicon Laboratories va demonstra de asememea Tehnologia Direct Sensor Interface într-un nou design de referinţă al unui compas bazat pe C8051F350. Sistemul on-chip include un convertor analog digital de 24 de biţi pe 8 canale cuplat cu cel mai bun procesor din clasa 8051 cu performanţă de până la 50 MIPS. Demonstraţia Slicon Laboratories arată măsurarea de precizie a înclinării, oferind o interfaţă de semnal mic ce elimină amplificatoarele externe, circuite de ajustare şi circuite de compensare ce elimină zgomotul şi simplifică designul.

SILICON LABORATORIES www.silabs.com

S-ar putea să vă placă și

Adaugă un comentariu