Elnec: BeeProg2, programator universal nou, extrem de rapid

by donpedro

Elnec, producător de vârf în domeniul programatoarelor de circuite integrate, a lansat recent un nou programator universal de 48 de pini, care poate programa la aceasta dată peste 53.000 de circuite integrate cu memorie nevolatilă.
BeeProg2 este o versiune îmbunătăţită a consacratului programator universal Beeprog+, o versiune optimizată din punctul de vedere al vitezei de programare. Þinta este constituită de memoriile flash de mare capacitate scoase pe piaţă în ultima vreme. BeeProg2 utilizează în scopul măririi vitezei de programare circuite FPGA de ultimă generaţie, care permit programarea memoriilor NAND-Flash şi NOR-Flash cu o viteză cu cca. 70% mai mare faţă de viteza de programare a lui BeeProg+.

Beeprog2 serveşte cu excelenţă atât dezvoltatori cât şi producători de echipamente electronice. Programează fiabil o multitudine de circuite integrate, peste 53.000 la data publicării acestui comunicat de presă. Sunt disponibile peste 800 de convertoare de capsulă pentru cele mai diverse circuite integrate în toate capsulele în care se oferă acestea. De asemenea, BeeProg2 poate programa In-Circuit prin intermediul interfeţei ISP (In-Circuit Serial Programming). Elnec pune la dispoziţie gratuit software de control atât pentru funcţionarea independentă a programatorului BeeProg2, cât şi pentru construirea unui sistem de multiprogramare în care până la 8 × BeeProg2 / BeeProg+ pot conlucra pentru programarea concurentă a 8 circuite integrate ţintă, chiar diferite. Este o soluţie extreme de flexibilă: când productivitatea nu este critică programatoarele pot fi dispersate în mai multe laboratoare de dezvoltare, iar când este necesar a se programa multe circuite integrate într-un timp scurt programatoarele pot fi puse la treabă într-un sistem concurent care rezolvă rapid job-ul de programare.
BeeProg2 a fost proiectat pentru a fi un sistem robust de programare: testează integritatea conexiunilor înainte de a porni programarea, este protejat la scurt-circuit şi supra-curent, verifică semnătura circuitelor integrate ţintă, are protecţie ESD de 15kV pe toate conexiunile externe.

Contact:
www.elnec.com
www.alexe-electronice.ro
ae@alxe-electronice.ro

S-ar putea să vă placă și

Adaugă un comentariu