ELECTRONIC ASSEMBLY devine DISPLAY VISIONS

by donpedro

Nimic nu este mai constant decât schimbarea! După aproape 45 de ani, ELECTRONIC ASSEMBLY, specialistul în display-uri industriale de înaltă calitate, își schimbă numele, urmând ca de acum înainte să se numească DISPLAY VISIONS. Noul nume a fost creat pentru a pune și mai mult accent pe competența principală a companiei.

Procedând astfel, experții în afișaje industriale recunosc faptul că, de mai bine de 20 de ani, principala concentrare a activităților lor comerciale a fost plasată pe afișaje inteligente și soluții HMI, precum și pe afișaje construite la comandă. Portofoliul de produse variază de la afișaje simple cu șapte segmente pentru instrumente de măsurare până la afișaje color sofisticate cu panouri tactile. Prin urmare, DISPLAY VISIONS deservește un număr mare de industrii, de la automatizarea proceselor, inginerie mecanică și tehnologia dispozitivelor medicale până la tehnologia informației (IOT). În ceea ce privește tehnologia LCD, DISPLAY VISIONS GmbH, o companie privată, este în prezent lider de piață în Europa. Datorită rețelei globale de distribuție, afișajele sale sunt utilizate în întreaga lume.

În conformitate cu motto-ul “making things easy”, display-urile gata de utilizare sunt dezvoltate în Gilching, lângă München. Controlerele grafice integrate, care dispun de funcții grafice și animații sofisticate, permit dezvoltatorilor să le acceseze prin intermediul unor apeluri simple de funcții, eliminând necesitatea programării în asamblor și a testării acestor funcții. Ca urmare, produsul finit poate fi lansat pe piață considerabil mai repede și la costuri mai mici. Dispunând de propriul departament de dezvoltare și de producție internă, DISPLAY VISIONS garantează un nivel ridicat de calitate și acel plus de flexibilitate care este acum mai important ca niciodată pentru succesul clienților săi.

DISPLAY VISIONS

S-ar putea să vă placă și

Adaugă un comentariu