Distribuitorul autorizat Mouser Electronics oferă inginerilor cele mai noi tehnologii de la NXP Semiconductors

by donpedro

Mouser Electronics, Inc., lider în lansarea de noi produse (NPI – New Product Introduction), cu cea mai largă selecție de semiconductori și componente electronice™, este distribuitor global autorizat al soluțiilor de la NXP® Semiconductors, producător de top de soluții de conectivitate securizată pentru aplicații încorporate. Cu peste 13.000 de produse NXP în stoc sau disponibile la comandă, Mouser oferă un portofoliu larg al celor mai noi soluții de la NXP, adăugând produse noi în fiecare zi.

Mouser oferă linia completă de produse de la NXP, inclusiv soluții încorporate, semiconductori, optoelectronică, senzori, componente de putere, componente pasive, circuite de protecție și produse de management termic. Următoarele sunt doar câteva dintre popularele produse NXP disponibile la Mouser:

Controlerele NFC plug-and-play de la NXP PN7160 și PN7161 sunt destinate integrării rapide într-o gamă largă de sisteme. Dispozitivele suportă toate modurile NFC Forum, inclusiv driverele Android și Linux, plus aplicațiile RTOS și non-OS.

Traductorii de nivel bidirecționali, cu două tensiuni, NVT4858 de la NXP sunt proiectați pentru a asigura interfața între o memorie sau o cartelă SIM care funcționează între nivelurile de semnal de 1,65 V și 3,6 V și o gazdă cu o tensiune de alimentare de 1,08 V până la 1,95 V. Dispozitivele compatibile cu SD 3.0 dispun de control automat al direcției și suportă modurile SD 3.0 SDR104, SDR50, DDR50, SDR25, SDR12 și SD 2.0 High Speed (50 MHz) și Default-Speed (25 MHz).

Dispozitivul FS5600 pentru aplicații auto integrează un controler DC-DC conectat la baterie cu FET-uri externe și un convertor DC-DC conectat la baterie cu FET-uri interne. NXP FS5600 oferă caracteristici de siguranță funcțională, inclusiv monitorizări independente de tensiune, un temporizator watchdog cu fereastră, monitorizare I/O prin ERRMON și FCCU și un autotest încorporat.

Pe lângă faptul că oferă o selecție largă de produse NXP, Mouser este mândru să colaboreze cu NXP pentru a produce conținut atractiv pentru inginerii proiectanți și profesioniștii din domeniul aprovizionării. Cel mai recent, Mouser și NXP au publicat cartea electronică Smart Mobility and the Technologies Paving the Way, care explorează strategii pentru a permite o mobilitate sigură, securizată și eficientă în orașe prin intermediul noilor tehnologii.

Pentru a afla mai multe despre produsele NXP disponibile la Mouser, vizitați https://www.mouser.com/manufacturer/nxp-semiconductors/.

Mouser Electronics

S-ar putea să vă placă și