Eclipse Demo Camp în luna iunie în Bucureşti

by donpedro

Cea de-a doua ediţie a Eclipse DemoCamp din Bucureşti va fi organizată de Freescale Semiconductor pe data de 28 iunie, cu începere de la ora 9:30 a.m., la sediul său din Bucureşti situat pe strada Tudor Vladimirescu nr. 45, TATI Building Center. Acest eveniment constituie o oportunitate de a prezenta toate tehnologiile de ultimă generaţie create de comunitatea software Eclipse şi o şansă pentru cei care participă să întâlnească entuziaşti din acest domeniu.

DemoCamp este un eveniment informal organizat pentru ca grupurile de entuziaşti să se întâlnească şi să realizeze demonstraţii ale rezultatelor muncii lor utilizând software Eclipse. Demonstraţiile pot fi proiecte de cercetare, proiecte Eclipse de tip open source, aplicaţii bazate pe Eclipse sau produse comerciale pentru crearea cărora s-a utilizat software Eclipse. Singura restricţie este că demonstraţiile trebuie să aibă legătură cu acest software. Evenimentele Eclipse DemoCamps din toată lumea vor fi organizate anul acesta în luna iunie pentru a celebra lansarea noii versiuni Eclipse Indigo ce va avea loc la sfârşitul lunii.

La evenimentul din Bucureşti, vor fi prezentate următoarele subiecte:
“Ce este nou în CDT 8.0 – dezvoltare embedded de Linux folosind unelte Eclipse”
“Deadlock Preventer – testează codul tău Java pentru probleme de sincronizare”

Lista este deschisă, iar participanţii pot propune şi alte subiecte captivante.

Freescale este membră a Eclipse Foundation şi este implicată activ în platformele Eclipse şi în proiectele CDT. În România, Freescale dezvoltă premiatul CodeWarrior® Development Studio, un mediu de dezvoltare cuprinzător şi integrat care pune la dispoziţie un cadru ce dispune de un înalt nivel de automatizare şi de vizualizare pentru a ajuta accelerarea dezvoltării uneia dintre cele mai complexe aplicaţii integrate. CodeWarrior Development Studio este compatibil cu staţiile de lucru şi computerele personale din cadrul unei organizaţii. Deoarece este creat având la bază platforma de dezvoltare de software Eclipse, caracteristicile şi utilizările sunt aceleaşi în cazul tuturor platformelor compatibile.
Dacă sunteţi interesat să vizitaţi Eclipse DemoCamp în calitate de participant sau de prezentator, vă rugăm să vă înregistraţi la următoarea adresă de internet: http://wiki.eclipse.org/Eclipse_DemoCamps_Indigo_2011/Bucharest sau să ne trimiteţi un e-mail la adresa: teodor.madan@freescale.com sau cristina.petrescu@freescale.com.

Detaliile evenimentului:
Data: Marţi 28 iunie, 2011
Ora: 9:30AM – 13:00PM

Tipul evenimentului: Training/Seminar
Organizator: Freescale Semiconductor România
Locaţie: Sediul Freescale Semiconductor
Tati Business Center, Strada Tudor Vladimirescu nr. 45, Bucureşti
Industrie: Tehnologia informaţiilor şi servicii
Intended For: Ingineri software, arhitecţi software, utilizatori Eclipse

Informaţii despre Eclipse şi Eclipse Foundation:
Eclipse este o comunitate de tip open source, ale cărei proiecte sunt axate pe crearea unei platforme de dezvoltare deschise care să includă framework-uri, instrumente de dezvoltare şi biblioteci de timp real pentru realizarea, implementarea şi administrarea de software pe tot toată durata de viaţă a proiectului. Eclipse Foundation este o corporaţie fără scopuri lucrative şi susţinută de membrii săi, care găzduieşte proiectele Eclipse şi ajută la cultivarea atât a comunităţii de tip open source, cât şi a unui ecosistem de produse şi de servicii complementare.
„Eclipse” şi Logoul Eclipse sunt mărci înregistrate ale Eclipse Foundation, Inc.

Despre Freescale Semiconductor
Freescale Semiconductor Inc. este lider global în domeniul de design şi fabricare de semiconductori pentru industria automobilelor, de consum, zona industrială, reţele şi tehnologii. Compania privată are sediul în Austin, Texas şi desfăşoară activităţi de design, cercetare-dezvoltare, producţie sau operaţiuni de vânzare în întreaga lume. www.freescale.com

Freescale Semiconductor România şi-a început activitatea în iunie 2000, cu doar cinci angajaţi. Freescale România este un centru de dezvoltare şi cercetare de excelenţă în software care numără în prezent peste 200 de ingineri.

Misiunea noastră – „Noi determinăm succesul clienţilor noştri globali prin livrarea de software şi servicii de înaltă clasă la nivel global pentru platformele de semiconductori Freescale.”

Organizaţiile Freescale Semiconductor reprezentate în România sunt: Networking Multimedia Group, Developer Technologies, Microcontroller Solutions Group Auto, Microcontroller Solutions Group Industrial and Multimarket şi recent înfiinţata Cellular Division Platform.
Freescale Semiconductor România este unul dintre cele mai importante centre operaţionale ale companiei din regiunea EMEA – Europa, Orientul Mijlociu şi Africa. Centrul de dezvoltare software din România generează concepte şi soluţii patentabile pentru tehnologii care vor contribui la dezvoltarea ofertei Freescale pe piaţa de produse semiconductoare.
Priorităţile Freescale în zona de cercetare şi dezvoltare din România includ aplicaţii pentru echipamente de telecomunicaţii folosite în reţele wireless şi wireline, prelucrare de semnal pentru staţiile de bază wireless, aplicaţii de securitate în reţele, conectivitate pentru sisteme de putere redusă, profile de stivă şi de aplicaţii ZigBee, dezvoltare din domeniul AUTOSAR, unelte de dezvoltare integrate (debugger, compiler şi unelte de analiză de performanţă) pentru procesoarele companiei. www.freescale.com/romania

Contact
Cristina Petrescu
Freescale Semiconductor România
(00-40) 21 3052 052
cristina.petrescu@freescale.com

Freescale, the Freescale logo and CodeWarrior are trademarks of Freescale Semiconductor, Inc. All other product or service names are the property of their respective owners. © 2011 Freescale Semiconductor, Inc.

S-ar putea să vă placă și

Adaugă un comentariu