Driver dublu canal complet integrat Function PAK®

by donpedro

MALVERN, PENNSYLVANIA – 14 Ianuarie, 2005 – Vishay Intertechnology, Inc. anunţă lansarea unui LED driver universal de curent constant controlat cu unul sau două canale care reprezintă soluţia cea mai completă pentru a include toate componentele necesare într-o capsulă de dimensiuni foarte mici. Optimizat să furnizeze înaltă eficienţă în comanda LED-urilor de putere pentru o gamă largă de aplicaţii, compactul FunctionPAK® FX4040G7xx livrează curent ajustabil de la 0A la 2A pentru alimentare fixă până la 35V. Noul driver are o densitate de putere de 170-W/in.3 într-o capsulă extrem de mică de numai 0.40-in. pe 0.40-in. [10-mm pe 10-mm] cu profil redus de 0.11-in. [2.8-mm]. Capsula BGA cu 9 port-uri este garantată pentru funcţionare în gama de temperaturi industriale între -40°C şi +85°C, permiţând componentei să satisfacă cerinţe stricte de temperatură ambientală.
FX4040G7xx poate comanda LED-uri de până la 2A atunci când este conectat la o sursă joasă de tensiune, cum ar fi o baterie şi asigură o durată completă de viaţă a LED-ului fără a depăşi tensiunea nominală aplicabilă. Cu două canale total independente, fiecare cu putere de ieşire de 60W la un curent de maxim 2A, acest driver permite controlul a două linii de LED cu un singur modul.
Întrucât nu sunt necesare componente externe, procesele de inginerie, testare şi asamblare sunt simplificate semnificativ în comparaţie cu soluţiile bazate pe componente discrete.

VISHAY INTERTECHNOLOGY Inc.
www.vishay.com

S-ar putea să vă placă și

Adaugă un comentariu