DigiKey lansează sezonul 1 al seriei video ‘MedTech Beyond’

O nouă serie video explorează peisajul în evoluție al dispozitivelor medicale

by gabi

DigiKey, unul dintre cei mai importanți distribuitori la nivel mondial, care oferă cea mai mare selecție de componente electronice și produse de automatizare disponibile în stoc pentru expediere imediată, a anunțat lansarea noii sale serii de clipuri video MedTech Beyond.

Sponsorizată de NXP® Semiconductors și RECOM Power, seria video formată din trei episoade analizează modul în care dispozitivele medicale evoluează și permit o diagnosticare și un tratament mai rapid și mai precis. De la dispozitive purtabile la tehnologii imersive și inovații bazate pe inteligență artificială, seria explorează modul în care tehnologia medicală creează oportunități pentru a avea o viață mai lungă și mai împlinită.

Primul dintre cele trei videoclipuri din serie, “Sănătate holistică”, este acum disponibil pe siteul DigiKey. În acest videoclip, se investighează evoluția stării de sănătate și a îngrijirii pacienților asistate de tehnologie. Starea de sănătate personală nu se mai limitează doar la numărarea pașilor. O nouă generație de îngrijire a pacienților și de dispozitive medicale personalizate utilizează cele mai recente tehnologii pentru a oferi o experiență mai bună a pacientului și o privire mai holistică asupra sănătății zilnice.

Cel de-al doilea videoclip, “Engineering Better Health Outcomes”, explorează modul în care inovația intervine în spatele scenei datorită liderilor din industrie. Având în vedere importanța critică a siguranței și securității pacienților, inginerii, proiectanții și lanțurile de aprovizionare cu dispozitive medicale se confruntă cu o presiune care depășește limitele.

Cel de-al treilea și ultimul videoclip din primul sezon al seriei, “Curing Tomorrow”, analizează principalii creatori implicați în căutarea următoarelor descoperiri în domeniul tehnologiei medicale. De la diagnosticarea bazată pe inteligența artificială la analiza predictivă, se urmărește modul în care inovațiile de astăzi ajută la diagnosticarea și tratarea bolilor de mâine.

Pentru a afla mai multe despre seria de videoclipuri și despre modul în care DigiKey sprijină sectorul ‘medtech’ aflat într-o evoluție rapidă, vizitați site-ul DigiKey.

DigiKey

S-ar putea să vă placă și

Adaugă un comentariu