Digi-Key Electronics anunță un nou parteneriat global de distribuție cu LogiSwitch

by donpedro

Digi-Key Electronics, distribuitorul cu cea mai mare selecție de componente electronice din stoc pentru livrare imediată, a anunțat că și-a extins portofoliul de produse prin parteneriatul de distribuție la nivel mondial cu LogiSwitch, LLC. LogiSwitch este singura companie care furnizează switch-uri bazate pe tehnologia lor adaptivă NoBounce™ pentru înlăturarea fenomenelor de bouncing.

Tehnologiile proprietare NoBounce™ și VisiShield™ ale LogiSwitch, care oferă soluții superioare pentru înlăturarea fenomenului de ‘bouncing’, precum și optimizarea proiectelor dezvoltate pe baza plăcilor Arduino,sunt acum disponibile la distribuitorul Digi-Key Electronics

(La acționarea unui buton, semnalul trimis către microcontroler nu este unul clar pornit/oprit, ci este o trecere continuă între cele două stări până la stabilizare pe una dintre acestea (bounce)).Totodată, tehnologiile lor VisiShield™ simplifică provocările Arduino.

Oricine proiectează un sistem electronic se confruntă cu aceste fenomene nedorite generate de un comutator. Tehnologia adaptivă NoBounce™ a companiei LogiSwitch elimină acest efect, indiferent de durata acestuia. Proiectantul nu trebuie să-și facă griji cu privire la impactul degradării în timp a întrerupătoarelor, de condițiile atmosferice și de mediu sau de actualizările de software care pot recrea probleme de comutare.

Atunci când se dezvoltă proiecte bazate pe plăcile Arduino, plăcile de prototipare și perifericele VisiShield™ de la LogiSwitch elimină o mulțime de cabluri și simplifică proiectarea și depanarea.

Tehnologiile proprietare NoBounce și VisiShield de la LogiSwitch sunt unice în industrie și oferă soluții superioare în ceea ce privește fenomenul de ‘bouncing’ sau atunci când se dezvoltă proiecte bazate pe plăcile Arduino.

Pentru mai multe informații despre LogiSwitch, precum și pentru comenzi din portofoliul lor de produse, accesați pagina Digi-Key website.

LogiSwitch
Digi-Key Electronics

S-ar putea să vă placă și

Adaugă un comentariu