Digi-Key Electronics a adăugat peste 500 de furnizori noi și 125.000 de SKU-uri în 2021

by donpedro

Digi-Key Electronics, distribuitorul cu cea mai mare selecție din lume de componente electronice în stoc pentru expediere imediată, a anunțat că și-a extins semnificativ portofoliul în 2021 prin adăugarea a peste 500 de noi furnizori în cadrul activității de bază, Digi-Key Marketplace și programul Fulfilled by Digi-Key. De asemenea, în 2021 au adăugat peste 125.000 de noi SKU-uri la activitatea sa de bază.

“Suntem încântați să continuăm să sprijinim comunitatea inginerilor cu cele mai noi tehnologii“, a declarat David Stein, Vice President of Global Supplier Management pentru Digi-Key. “Chiar și cu dificultățile din acest an și cu furnizorii care au trebuit să se confrunte cu mulți factori anormali, am avut abilitatea de a adăuga peste 500 de furnizori pentru a ne asigura că avem cele mai noi produse pentru a susține nevoile din acest an și din 2022 ale comunității globale de ingineri. Ne concentrăm în continuare pe adăugarea tuturor tehnologiilor potrivite pentru a sprijini proiectele viitoare.”

Unii dintre furnizorii cheie incluși în portofoliul Digi-Key în 2021 sunt Siemens, Schneider și QuickLogic. Suplimentarea cu peste 500 de noi furnizori în anul trecut ridică numărul total de furnizori Digi-Key la peste 2.000 de furnizori disponibili la nivel mondial, cu peste 12,6 milioane de produse unice.

Digi-Key continuă să extindă diversitatea produselor și furnizorilor săi în noi categorii de produse cu ajutorul Digi-Key Marketplace, o sursă unică pentru toate aspectele inovației tehnologice, inclusiv plăci PCB, automatizări industriale, testare și măsurare, soluții IoT și practic toate lucrurile legate și adiacente inovației tehnologice, toate printr-o experiență de cumpărare unică. Produsele din Marketplace se livrează de obicei în termen de 1 – 5 zile direct de la furnizor.

Beneficiind de depozitul și centrul logistic de top al Digi-Key, programul Fulfilled by Digi-Key oferă capabilitățile unui depozit 3PL (Third-party logistics), alături de o bază de clienți de lungă durată, la nivel global și un site web de tranzacții la cerere de clasă mondială, pentru a comercializa, vinde, selecta, ambala și expedia produsele unui furnizor la nivel global.

Pentru mai multe informații despre furnizorii din portofoliul Digi-Key, vă rugăm să vizitați site-ul Digi-Key.

Digi-Key Electronics   |   https://www.digikey.ro

DK_Electronics

S-ar putea să vă placă și