Design uşor al surselor de alimentare în comutaţie flyback cu:

by donpedro

Comet Electronics anunţă cu deosebită plăcere cea mai nouă iniţiativă a firmei Kaschke, numită Kaschke-Smartpower. Transformatoarele flyback de la Kaschke vă oferă avantajele unei soluţii complete, cu utilizare imediată şi fiabilitate ridicată. Bobinajul cu trei straturi de izolaţie din transformatoarele Kaschke vă oferă un plus de fiabilitate.
Kaschke-Smartpower vă oferă transformatoare flyback cu utilizare imediată pentru o proiectare foarte uşoară a surselor de alimentare în comutaţie (SMPSSwitching Mode Power Supply), care folosesc cunoscutele stabilizatoare în comutaţie din gama Power integrations, seriile TinySwitch, TopSwitch şi LinkSwitch. Transformatoarele de dimensiune redusă şi înaltă fiabilitate sporesc calitatea proiectelor dumneavoastră şi facilitează foarte mult lucrul cu sursele de alimentare în comutaţie flyback.

Caracterstici remarcabile
Transformatoarele de înaltă calitate acoperă standardele EN60950/EN61558;
Toate materialele sunt listate în cadrul Laboratoarelor Underwriters (asociaţie americană privată care testează siguranţa anumitor materiale şi produse);
Aproape toate transformatoarele de 100 W sunt disponibile acum şi în mărimea E36/11;
Construcţia optimizată a înfăşurării primare asigură pierderi mici la comutaţie şi valori îmbunătăţite pentru EMI
Inductanţă mică de scurgere pentru o eficienţă îmbunătăţită a convertorului;
Componente de dimensiuni mici cu material izolator de calitate ridicată;
Pentru anumite modele sunt disponibile bobinaje de premagnetizare şi ecranare;
Gamă largă de configuraţii de ieşire.

Pentru informaţii suplimentare şi termene de livrare pentru comandarea produselor Kaschke-Smartpower, care nu sunt disponibile pe stoc, vă rugăm contactaţi firma Comet Electronics!

COMET electronics
office@comet.srl.ro

Adaugă un comentariu