Receptoarele GPS OEM în tehnologiile ANTARIS şi ANTARIS4NEW

by donpedro

Fondată în 1997, compania U-blox, oferă în acest moment soluţii inovative pentru o gamă largă de aplicaţii GPS (telecomunicaţii, managementul flotei, sisteme de navigaţie pentru autovehicule, sisteme de urmărire, aeronautică, armată, securitate). Odată cu introducerea în toamna anului 2001 a modulelor TIM-Lx şi LEA-Lx, U-blox prezintă o componentă macro GPS, care poate fi luată în considerare ca o componentă de sine-stătătoare. Capsulele foarte subţiri şi de dimensiuni mici, consumul foarte mic de putere, performanţele GPS excelente şi costul redus recomandă acest receptor drept cea mai bună alegere pentru aplicaţiile mobile de GPS.
Noul chipset ANTARIS 4 oferă performanţe de navigaţie remarcabile în condiţii foarte dificile. Consumă mai puţin şi este compatibil cu firmware-ul GPS SuperSense pentru utilizare în spaţii acoperite, de exemplu în interiorul clădirilor. Datorită acestor trăsături, a sistemului autonom de management al puterii consumate şi al modului FixNOW™ de consum redus, chipsetul ANTARIS 4 este ideal pentru o gamă largă de aplicaţii mobile şi din industria automobilelor.

NOUPRODUSELE DIN GAMA ANTARIS 4

Toate produsele ANTARIS 4 sunt conforme directivei RoHS (lead-free), în conformitate cu noile directive ale Uniunii Europene.

Unelte de dezvoltare ANTARIS 4

Compania U-blox a pus deja la dispoziţia clienţilor un număr de kituri de evaluare şi dezvoltare pentru o evaluare facilă a performanţelor modulelor şi chipseturilor ANTARIS 4 şi ANTARIS 4 SuperSense GPS.
Aceste noi kituri de evaluare utilizează o singură interfaţă USB, încorporată, atât pentru alimentare cât şi pentru transferul rapid de date, eliminând astfel necesitatea alimentării externe. Faptul că pot fi utilizate în combinaţie cu un PDA sau un notebook PC, conduce la considerarea kiturilor de evaluare drept partenerul perfect în toate etapele de proiectare.

· GPS Antaris 4 Evalkit AEK-4P – Kitul de evaluare pentru LEA-4A, TIM-4A, LEA-4P şi TIM-4P. Kitul de evaluare ANTARIS 4 (AEK-4P) permite o evaluare imediată a modulelor GPS ANTARIS 4 şi a performanţelor chipset-urilor corespunzatoare.

· GPS Antaris 4 SuperSense EvalKit AEK-4H – Kitul de evaluare pentru produsele Super Sense LEA-4H şi TIM-4H. Kitul de evaluare ANTARIS 4 SuperSense (AEK-4H) permite o evaluare imediată a performanţelor modulelor GPS pentru uz interior, a modulelor GPS ANTARIS 4 cu capacităţi de detecţie a semnalelor slabe şi a chipset-urilor compatibile SuperSense.

Software-ul de evaluare GPS u-Center reprezintă o platformă puternică pentru evaluarea produselor, configurare, testarea şi vizualizarea performanţelor produselor de recepţie GPS de la U-blox. Datorită flexibilităţii sale unice u-Center este instrumentul ideal pentru integrarea întregului sistem.

Download u-Center Evaluation Software
Download u-Center Evaluation Software User’s manual

Pagina de internet a companiei µ-blox www.u-blox.com vă oferă mai multe informaţii şi software-ul de evaluare al dispozitivelor GPS.

PRODUSELE ANTARIS

Instrumentele de dezvoltare ANTARIS

µ-blox oferă pentru produsele ANTARIS o serie de kituri de evaluare şi dezvoltare.

GPS Antaris SCKit – Software Customization Kit- Acest kit vă permite implementarea propriului cod pe nucleul ARM7, integrat în procesorul GPS ATR0620 cu controler integrat în banda de bază. Prin folosire kitului ANTARIS SCKit, resursele neutilizate ale receptorului GPS, cum ar fi I/O digitale de uz general, interfaţa SPI sau puterea nefolosită în procesare, pot fi întrebuinţate în aplicaţiile dezvoltate de utilizator. Nivelul de Application Link (ALL) din cadrul software-ului GPS ANTARIS constituie o puternică interfaţă de programare a aplicaţiilor (API – Application Programmer’s Interface) care permite o integrarea rapidă şi sigură a codului dezvoltat de dumneavoastră.

GPS Antaris EvalKit – Kitul de evaluare de la ANTARIS este un kit pentru începători gata pentru a fi utilizat, care permite evaluarea rapidă şi facilă a tehnologiei GPS ANTARIS. Kitul asigură compatibilitatea cu următoarele produse: TIM-LA, -LC, -LF, -LL, -LP, LEA-LA, RCB-LJ, SAM-LS.

GPS Antaris SuperSense EvalKit – Kitul de evaluare ANTARIS SuperSense™ vă oferă tot ceea ce aveţi nevoie pentru a evalua, testa şi configura tehnologia SuperSense™ ANTARIS în conformitate cu diversele cerinţe ale aplicaţiei dumneavoastră. Kitul este în acceaşi măsură de util în cadrul măsurătorilor pe teren, în aer liber, cât şi în cadrul testărilor în laborator.

GPS Antaris SBEKit – Kitul ANTARIS SBEKit pentru începători, gata pentru a fi utilizat, permite o evaluare facilă şi rapidă a plăcii de recepţie GPS bazate pe senzorul ANTARIS (SBR-LS) şi a modulului GPS (TIM-LR) cu giroscop şi contor de parcurs cu impulsuri care suportă şi facilitatea dead reckoning.

Accesorii pentru modulele GPS

GPS ANN-3

GPS ANN-3 este o antenă GPS activă cu tensiunea de intrare în intervalul +3V şi +5VDC, câştig global 28dB, dimensiuni 44 x 34 x 12m, greutate 92g, cu magnet care permite ataşarea antenei de suprafeţe metalice şi 5 metri de cablu de antenă cu conector MCX.

Comet Electronics vă oferă o gamă variată de antene GPS

Accesorii pentru module antenă GPS Smart SAM-LS

COMET electronics
office@comet.srl.ro

S-ar putea să vă placă și