Descoperiți la expoziția AutoSens Brussels sistemul inovator de curățare cu ultrasunete al Murata și cele mai recente soluții de radare pentru vehicule

by gabi

Murata va prezenta cele mai recente inovații în materie de senzori pentru vehicule la AutoSens Brussels 2023 (19 – 21 septembrie). Vizitatorii la standul companiei (11) pot explora modul în care progresele în tehnologia senzorilor vor modela viitorul peisaj al siguranței vehiculelor și al conducerii autonome. Printre produsele expuse se numără noul dispozitiv de curățare cu ultrasunete, creat pentru a menține camerele de luat vederi și sistemele LiDAR pentru automobile curate și fiabile.

Întrucât camerele reprezintă un element critic al multor sisteme avansate de asistență a șoferului (ADAS) și al aplicațiilor de conducere autonomă, asigurarea curățeniei lentilelor optice este imperativă pentru siguranța șoferului. Îndeplinind această cerință, dispozitivul de curățare cu ultrasunete a fost proiectat pentru a dispersa eficient apa, noroiul, ceața și acumulările de gheață pentru camerele de luat vederi din industria auto, iar viitoarele modele sunt în curs de dezvoltare pentru sistemele LiDAR.

Prin utilizarea tehnologiei piezoelectrice, consumul de energie este menținut sub 1,2 wați, ceea ce presupune o solicitare redusă a infrastructurii electronice a vehiculului.

Datorită specificațiilor sale impresionante, acest produs este potrivit pentru camerele de vizualizare și detecție, precum și pentru oglinzile electronice (e-mirrors). Deoarece dispozitivul este încă în curs de dezvoltare, această expoziție reprezintă o oportunitate excelentă pentru a vă familiariza cu proiectul înainte de testele ulterioare de validare a conceptului.

În plus față de dispozitivul de curățare cu ultrasunete, vizitatorii expoziției pot explora demonstrații live ale noului modul inovator de radar mmWave de 79 GHz de la Murata. Având un design de antenă care este optimizat pentru aplicații exterioare, sistemul utilizează algoritmi de înaltă rezoluție brevetați pentru a oferi capabilități avansate de imagistică 3D. Această tehnologie permite obținerea de imagini precise ale formelor complexe, permițând detectarea precisă a construcțiilor, cum ar fi stâlpii verticali plasați unul lângă altul sau pereții cu suprafețe neuniforme. Murata a dezvoltat modulul pentru a se potrivi unei game largi de aplicații, inclusiv sisteme de asistență la parcarea vehiculelor și uși automate, precum și roboți automați pentru livrarea de mărfuri.

Pentru mai multe informații despre AutoSens Bruxelles și bilete, vizitați: https://auto-sens.com/events/brussels/

Murata

S-ar putea să vă placă și