Cyclades TS – servere acces terminal /consolă

by donpedro

Seria de produse Cyclades TS, produsă de Cyclades şi distribuită în România de GENESYS, a fost concepută pentru a permite conectarea simultană în reţele Ethernet a mai multor dispozitive cu interfaţă serială RS-232. Folosite drept Console Acces Server pentru fermele de servere sau în nodurile mari de reţea, aceste echipamente permit conectarea din reţea pe porturile de consolă a serverelor sau a echipamentelor active de reţea, fapt ce permite administratorilor de sistem să administreze şi să monitorizeze de la distanţă în regim de securitate aceste servere sau echipamente active de reţea.

Caracteristici precum autentificarea utilizatorilor bazată pe sever RADIUS, telnet direct către un port serial, conexiuni SSH (versiunea 2), filtrare IP, îl recomandă ca fiind soluţia ideală pentru ISP, ASP sau reţele mari de tip Enterprise, unde trebuie administrate un mare număr de echipamente cu port consolă.
Folosit ca Terminal Server, acesta permite conectarea clienţilor locali sau aflaţi la distanţă în reţeaua Ethernet locală. Acest echipament are toate caracteristicile necesare pentru aplicaţii specifice, precum accesul de la distanţă în reţelele locale ale ISP-urilor sau ale marilor companii folosind linii seriale şi modemuri analogice. Seria TS se deosebeşte de alte echipamente similare ale diverşilor producători de echipamente pentru reţea, care folosesc tehnologii software proprietar pe platformele lor hardware, prin faptul că se bazează pe sistemul de operare Linux. Oferă astfel un nivel înalt de flexibilitate şi suport pentru personalizare şi funcţionalităţi adiţionale care pot fi încorporate de utilizatorul final sau integratorii de sistem.
Genul de aplicaţii în care poate fi utilizată familia de produse TS este sugerat în imaginea de mai jos.

Preţuri EndUser (fără TVA):
TS400 (4 porturi) 878,25 EURO TS800 (8 porturi) 1258,30 EURO TS1000 (16 porturi) 2061,37 EURO TS2000 (32 porturi) 2614,92 EURO TS3000 (48 porturi) 4107,87 EURO

Pentru informaţii suplimentare, vă rugăm să ne contactaţi:
GENESYS SOFTWARE ROMANIA – Dept. IT Distribution
Tel. 021-242.05.42, Fax 021-242.05.43, e-mail: sales@genesys.ro
Persoane de contact: Cristina Gavrilă, Gabriela Laiu – Sales Officers;

S-ar putea să vă placă și