CYCLADES PR4000

by donpedro

Modelul PR4000, produs de Cyclades şi distribuit în România de GENESYS, este un server de acces de la distanţă (RAS), cu arhitectură stand-alone, care combină ultimele tehnologii hardware şi software, având un raport preţ/calitate deosebit. Aceste caracteristici permit ISP-urilor sau managerilor de reţea de corporaţie să folosească atât apeluri analogice cât şi digitale, pentru a furniza acces în reţea filialelor companiei sau celor care lucrează de la distanţă.

PR4000 asigură conectivitate la reţeaua locală printr-un port 10/100 BaseT şi la reţeaua comutată ISDN prin unul sau două porturi T1/E1 (acces PRI). Având modem-uri digitale încorporate, echipamentul furnizează un grad înalt de integrare şi siguranţă în funcţionare, minimizând necesitatea pentru echipamente şi cabluri externe adiţionale.
Platforma hardware deosebit de performantă elimină posibilitatea apariţiei fenomenului “bottlenecks” care apare în alte echipamente de acest gen. Echipat cu un processor MPC860T arhitectură duală, oferă o putere de procesare mare pentru apelurile recepţionate.
Preţul End User fără TVA pentru o unitate PR4000 cu două porturi T1/E1 şi 32 modem-uri DSP on board este de 6893USD.

Pentru informaţii suplimentare, vă rugăm să ne contactaţi:
GENESYS SOFTWARE ROMANIA – Dept. IT Distribution
Tel. 021-242.05.42, Fax 021-242.05.43, e-mail: sales@genesys.ro
Persoane de contact: Cristina Gavrilă, Gabriela Laiu – Sales Officers;
Florentina Totth – Channels Manager.

S-ar putea să vă placă și