Cutii de distribuţie pasivă

by donpedro

Conectarea clasică a cablurilor şi a firelor la tablourile electrice ce deservesc instalaţiile industriale este un proces consumator de timp şi cu mare potenţial de generare a erorilor la instalare. Cutiile de distribuţie pasivă de la MURR Elektronik asigură o soluţie mult mai convenabilă pentru conectarea senzorilor şi actuatorilor la tablourile electrice. MURR asigură o gamă variată de cutii de distribuţie, acestea determinând instalarea optimă pentru orice aplicaţie, fiind soluţii economice, sigure şi care economisesc spaţiul.

Soluţii economice!

Instalările ce apelează la cutiile de distribuţie pasivă pot fi configurate rapid. Componentele modulare permit schimbarea rapidă şi convenabilă ce economiseşte timp şi conduce la scăderea costurilor.

Soluţii sigure!

Conexiunile pretestate şi practice previn la apariţia de erori de instalare. LED-urile integrate facilitează diagnoza rapidă a stării senzorilor şi actuatorilor conectaţi. Clasele de protecţie pentru cutiile de distribuţie sunt IP65 şi IP67, în funcţie de versiune.

Economie de spaţiu!

Mai puţine reglete în tablou, mai puţine sisteme de introducere cabluri şi mai puţine cutii de distribuţie în câmp reprezintă soluţii oferite de cutiile de distribuţie pasivă de la MURR care economisesc spaţiu şi oferă opţiuni de montare flexibilă.

Exact 12 – Eficient, Compatibil, Etanş

Exact 12 asigură suport pentru operaţii de cablare de bază eficiente din punct de vedere al costurilor. În gamă sunt disponibile diverse versiuni: două tipuri de cabluri din punct de vedere al calităţii, patru lungimi diferite ale cablurilor, versiuni cu capace turnate sau conectabile pentru orice fel de combinaţii la care vă puteţi gândi.
Capacele sunt proiectate pentru cablările din câmp şi sunt disponibile în versiuni cu terminale cu şurub sau cu terminale cu clemă cu arc. Astfel, puteţi conecta alte cabluri într-o manieră facilă şi mai ales ieftină.
Exact 12 este un sistem modular, cutiile de distri­buţie putând fi separate pentru ca maşinile industriale să poată fi transportate pentru relocări sau reinstalări. Acest lucru economiseşte timp. Componentele pot fi comandate separat sau ca set.
Cutiile de distribuţie pasivă Exact 12 sunt în special pretabile pentru aplicaţii din domeniul manipulării materialelor, a tehnologiilor de asamblare, ingineria de testare precum şi în robotică.
Carcasa este realizată din poliuretan transparent şi este foarte rezistentă la şocuri şi la vibraţii.

Avantajele folosirii Exact12
• lungimi standard ale cablurilor: 3m, 5m, 10m, 15m
• carcasă complet turnată
• cabluri din PUR/PVC sau PUR (fără halogen)
• rezistenţă mare la şocuri şi vibraţii
• versiune cu capac cu cabluri de maxim 50m lungime
• în capac este posibilă separarea de potenţial
• versiuni cu capac precablat sau cu capac simplu
• versiuni cu LED sau fără LED de indicare optică
• LED-ul codat pe culori (galben-pin4, alb-pin2, verde-alimentare)

MVP12 – Robust. Rezistent. Sigur

Cutiile metalice de distribuţie pasivă de la MURR Elektronik din seria MVP12 sunt impresionante atunci când sunt folosite în mediile dure de funcţionare ca­rac­teristice sistemelor mecanice şi condiţiilor de şantier. Cutiile sunt complet turnate aşa încât sunt rezistente la pătrunderea uleiurilor minerale sau a

lubrifianţilor de răcire. Şurubelniţele speciale de la MURR precum şi oringurile de înaltă cali­tate integrate asigură etanşeitatea necesară pentru toate conexiunile.
Cutiile MVP12 asigură rezistenţă la temperaturi extreme şi la solicitări mecanice intense. Cutiile de distribuţie sunt proiectate pentru tensiuni de până la 125Vac/dc. Ecranarea testată precum şi posibilitatea de conectare la pământ, asigură securitatea senzorilor şi actuatorilor chiar şi în cele mai dure condiţii de lucru.

Avantajele folosirii MVP12
• rezistenţă şi robusteţe datorită carcasei turnate metalice
• ecranare testată şi posibilitatea de conectare la pământ
• versiuni ATEX pentru atmosfere explozive
• versiuni cu cabluri din PUR fără halogen, pentru şine mobile de cablu

Exact8 – Economie de spaţiu, versatilitate şi variaţie

Exact8 reprezintă noua generaţie de cutii de distribuţie pasivă de la MURR Elektronik în variantă slim cu două rânduri, lăţimea fiind de numai 30mm. Exact8 face posibilă conectarea unui număr maxim de semnale într-un spaţiu foarte restrâns. Contactele normal-închise ale cutiilor de distribuţie cu 4 poli sunt echipate cu LED-uri de culoare albă, fiind astfel asigurată indicarea optică şi fără erori a stării de comutaţie a senzorilor şi actuatorilor conectaţi.

Exact8 oferă opţiuni versatile de montare chiar şi pentru aplicaţii unde spaţiul de instalare este restrâns sau îngust, mulţumită găurilor de montare adiţionale, dispuse lateral.
Noul design unic cu capac cu terminale cu clemă cu arc scurtează sensibil timpul necesar asamblării, în plus nefiind nevoie de unelte speciale.
Cutiile Exact8 sunt de asemenea dispo­nibile cu cablu cu conexiune M12 precum şi în versiuni precablate.
Carcasa realizată din poliuretan transparent reprezintă o inovaţie în domeniul cutiilor de distribuţie M8. Aceste carcase turnate sunt extrem de rezistente la şocuri şi la vibraţii. Cu peste 200 de modele disponibile, Exact8 este soluţia perfectă pentru orice aplicaţie.

Avantajele folosirii Exact8
• design slim, lăţime 30mm
• găuri adiţionale de montare, dispuse lateral
• LED-uri de semnalizare clare şi observabile
• mai mult de 200 de versiuni disponibile

Autor:
Mihai Priboianu
Aurocon Compec
Bd. Theodor Pallady, Nr. 287, Sector 3, Bucureşti

Tel: 021.304.62.33
Fax: 021.304.62.34

Distribuitor autorizat MURR: AUROCON COMPEC srl
www.compec.ro

S-ar putea să vă placă și