Controler multimedia ce îmbunătăţeşte funcţiile grafice ale telefoanelor mobile

by donpedro

Fucţionând la 66MHz, controlerul multimedia MQ-1188 livrează o frecvenţă de ceas de două ori mai mare decât circuitele anterioare ale companiei şi reclamă cea mai bună poziţie din industrie în privinţa controlerelor digitale securizate de bandă largă lucrând cu o rată de până la 12MB/s. Dispozitivul este proiectat să mărească foarte mult performanţa funcţiilor grafice ale telefoanelor mobile precum capturile de imagini color şi redarea imginilor video înregistrate.

Controlerul are un motor grafic 2D de 64 biţi, un bus intern de 64 biţi şi o memorie integrată de 256KB ce pot servi pentru o zonă tampon de imagini. Mai mult, circuitul se interfaţează direct cu procesoare 2G, 2.5G şi 3G şi se poate conecta la bus-uri de interfaţă cu cicluri fixe de citire/scriere.
Unitatea centrală a lui MQ-1188 lucrează la tensiuni cuprinse în domeniul 1.35 … 1.65V, iar semnalele intrărilor şi ieşirilor au un nivel de tensiune cuprins în intervalul 2.375 … 3.6V. Adiţional, se poate conecta cu dispozitivul ECSP cu 144 pini şi este capabil să lucreze în diverse medii de operare precum Windows CE, Pocket PC şi Palm şi cu multe alte tipuri de microprocesoare, panouri LCD şi semnale de la camere video.
Media Q

http://www.mediaq.com