Câştigaţi un programator Microchip PICSTART Plus

by donpedro

Ultima versiune a celui mai popular programator de microcontrolere produs de Microchip, PICSTART Plus, include compilatorul PICC Lite ANSI-C pentru operarea cu microcontrolerul Flash PIC16F84A.

PICSTART Plus lucrează cu toate microcontrolerele existente produse de Microchip de 8 biţi OTP şi Flash incluzând popularele circuite PIC12CXXX, PIC16cXX şi PIC17CXX. În plus, kit-ul include mostre de PIC16F84A cu 18 pini în capsulă DIP, controler RISC de 68B de memorie RAM, 13 porturi I/O şi 1K x 14 memorie de program Flash care poate lucra până la o frecvenţă de 20MHz.
Noul PICSTART Plus poate lucra pe orice calculator pe care există instalată orice versiune Windows începând cu 3.1. Include software-ul dezvoltat de Microchip, MPLAB IDE, având integrate un editor, un asamblor şi un simulator MPLAB-SIM ce lucrează sub Windows. MPLAB IDE permite dezvoltatorilor să editeze şi să compileze de pe o singură interfaţă cu utilizatorul, dă posibilitatea configurării uneltelor şi prezintă linii de stare pentru editarea şi depanarea informaţiilor. Simulatorul software MPASM-SIM permite utilizatorilor să izoleze problemele de cod şi să depaneze programul intern al microcontrolerelor PICmicro. El simulează atât funcţiile unităţii centrale cât şi cele mai multe periferice ale familiei de microcontrolere PICmicro. Kit-ul mai conţine cabluri de conexiune, o sursă de alimentare universală de 9V, documentaţia completă şi un CD-ROM ce cuprinde datele de catalog ale microcontrolerelor Microchip.

Pentru a avea şansa de a câştiga un programator PICSTART Plus, mergeţi la adresa web: www.microchip-comp.com/eazi-picplus (sau direct din pagina noastră de pe internet www.electronica-azi.ro) şi introduceţi datele dumneavoastră aşa cum sunt ele cerute în pagina on-line Microchip destinată cititorilor ziarului Electronica Azi.
SUCCES!

S-ar putea să vă placă și