Controler de urmărire

by donpedro

Linear Technology prezintă circuitul LTC2923, un regulator automat al sistemului de urmărire simplu şi flexibil destinat surselor de putere disponibil într-o capsulă cu 10 terminale MSOP pentru sisteme cu surse de urmărire specifice sau cu cerinţe secvenţiale. LTC2923 controlează pornirea sau închiderea sursei de putere prin introducerea curenţilor în nodurile de reţea făcând relaţia dintre surse uşor de configurat.

Cu numai doi rezistori, o sursă este configurată să furnizeze un semnal rampă crescător având funcţia de semnal “master”. Acesta poate fi a treia sursă, un condensator care se încarcă sau un semnal generat extern. Selectând cu grijă rezistorii, sursele pot fi configurate pentru a furniza semnale rampă crescătoare sau coborâtoare cu opţiuni pentru tensiuni de offset fixe, timpi de întârziere sau diferite valori ale rampelor. LTC2923 permite o sursă suplimentară ce poate fi comandată cu o serie FET pentru sistemele care cer sisteme de urmărire pentru o a treia sursă sau când o sursă de putere nu permite accesul direct la rezistorii reţelei.
Circuitul LTC2923 permite celor două ieşiri ale surselor de putere să urmărească o secvenţă fără înserarea unor elemente de trecere cu pierderi. LTC2923 nu afectează răspunsul tranzitoriu sau stabilitatea surselor deoarece curentul este controlat într-un regim în buclă deschisă. Circuitul LTC2923 este disponibil într-o capsulă de 10 pini MSOP.
Preţul începe de la $2.95 pentru comenzi de 1,000 de unităţi.

LTC2923 Sumarul caracteristicilor
sistem de urmărire al surselor de putere flexibil;
urmărie pe semnale crescătoare sau coborâtoare;
sursă de putere secvenţială;
stabilitatea sursei nu este afectată;
comandă două surse fără seria FET;
comandă o a treia sursă cu seria FET;
întrerupător electronic;
capsulă cu 10 pini MSOP.

www.linear.com

Adaugă un comentariu