congatec simplifică proiectele COM-HPC

by donpedro

congatec – furnizor de top în domeniul tehnologiilor embedded și edge computing – salută publicarea Ghidului de proiectare a plăcilor carrier COM-HPC de către PCI Industrial Computer Manufacturers Group (PICMG) prin lansarea unui ecosistem complet compatibil cu specificațiile pentru inginerii care proiectează module COM-HPC Server și Client. De acum înainte, inginerii pot să se implice direct și să înceapă să dezvolte proiecte pe deplin conforme, alegând computerul pe modul corespunzător, adăugând o placă de bază (carrier) de evaluare COM-HPC Server sau COM-HPC Client și o soluție de răcire adecvată, instalând aplicația lor și rulând rutine de programare, depanare și testare pe acest nou standard de calcul embedded de înaltă performanță.

Ecosistemul congatec COM-HPC este pe deplin compatibil cu întreaga gamă de noi specificații PICMG COM-HPC și anume specificația de bază a modulelor COM-HPC, noul Ghid de proiectare a plăcilor carrier, specificația Embedded EEPROM și specificația Platform Management Interface. Sprijinit de toți furnizorii importanți de sisteme de calcul embedded, inclusiv congatec, acest set de standarde PICMG oferă inginerilor avantajele celei mai bune securități de proiectare din clasa lor.

Ecosistemul congatec pentru proiectele COM-HPC Server și Client va fi completat de un suport personal de integrare, precum și de servicii de verificare a proiectului și de testare pentru a face față tuturor provocărilor, de la verificarea inițială a proiectului de placă de bază (carrier board) până la testarea producției în masă. Serviciile de proiectare a plăcilor carrier și a sistemelor vor fi, de asemenea, oferite de congatec în colaborare cu partenerii de cooperare. Pentru a completa ecosistemul, este disponibil un program de formare în domeniul proiectării plăcilor carrier, în cadrul căruia OEM-urile, VAR-urile și integratorii de sisteme pot obține o aprofundare rapidă, ușoară și eficientă a regulilor de proiectare. Programul de instruire va ghida inginerii prin toate cerințele esențiale de proiectare obligatorii și recomandate și prin schemele de bune practici ale plăcilor carrier COM-HPC și ale accesoriilor, cum ar fi soluțiile de răcire high-end fără ventilator pentru proiecte de servere de până la (și chiar peste) 100 de wați. Platforma de referință va fi reprezentată de plăci carrier COM-HPC Client echipate cu module COM-HPC Client bazate pe procesoare Intel Core din a 12-a generație (nume de cod Alder Lake). Cursurile de formare COM-HPC Server vor începe odată cu disponibilitatea modulelor Intel Xeon corespunzătoare și a plăcilor carrier de evaluare, care se așteaptă să fie lansate în cursul acestui an.

Ghidul de proiectare a plăcilor carrier COM-HPC, care servește drept bază principală pentru ecosistemul congatec complet compatibil, poate fi descărcat gratuit de pe site-ul PICMG ( https://www.picmg.org/wp-content/uploads/PICMG_COMHPC_CDG_R2_0.pdf) sau de pe site-ul congatec ( https://www.congatec.com/com-hpc/). Ca pagină principală de destinație pentru toate aspectele legate de COM-HPC, aceasta din urmă permite, de asemenea, dezvoltatorilor să exploreze întregul ecosistem COM-HPC al congatec.

congatec

S-ar putea să vă placă și

Adaugă un comentariu