Conferinţa Anuală Citrix în România – 2002

by donpedro

Conferinţa Anuală Citrix în România a fost ultimul eveniment organizat de GENESYS în prima jumătate a anului şi a avut loc joi 6 iunie, la U Business Center.

Din partea Citrix a participat Ondrej Marek, Regional Marketing Manager Eastern Europe, care a prezentat compania Citrix Systems, soluţiile oferite sub sloganul “Making the Virtual Workplace Real”. Conceptul Virtual Workplace a fost descris ca fiind “Digital Office” (aplicaţii, informaţii, procese, oameni) accesat virtual prin intermediul tehnologiilor Citrix, rezultând disponibilitatea informaţiilor oriunde, oricând, pe orice cale / de pe orice echipament. Soluţiile Citrix vizează clienţii care sunt interesaţi de interconectarea sediilor distante, de comunicare în timp real cu angajaţii “mobili” (cu activitate de teren), de accesul pe scară largă din orice locaţie la aplicaţii complexe ce rulează pe servere puternice aflate la sediul central, toate acestea fără nici un fel de întrerupere, 24/7. În afară de descrierea conceptului Server Based Computing şi a familiei MetaFrame XP, prezentarea “Soluţii Server Based Computing de la CITRIX” a mai conţinut informaţii despre NFuse Elite – Acces Portal Server şi despre serviciile oferite de Citrix: subscription advantage, training, suport şi consultanţă.

A doua expunere s-a numit “Acces la informaţii oriunde, oricând şi de pe orice dispozitiv” şi a fost realizată de Adrian Stoian, System Engineer – Microsoft România. Ultima parte a conferinţei s-a concentrat pe distribuţia cu valoare adaugată a soluţiilor Citrix, oferită de GENESYS (în prezentarea susţinută de Adrian Vraciu, Account Manager) şi pe un studiu de caz – implementarea Citrix pentru acces la ERP (Adrian Nastase, IT Manager – Agrana Holdings).

Citrix şi GENESYS mulţumesc tuturor participanţilor care ne-au onorat cu prezenţa.
Pentru informaţii suplimentare, vă rugăm sa contactaţi GENESYS SOFTWARE ROMÂNIA la telefon 242.05.42, e-mail: marketing@genesys.ro.
Persoană de contact: Cristi Mustaţă, PR & Communications Manager.
http://www.genesys.ro

S-ar putea să vă placă și