Comunitatea element14 și AMD găzduiesc un webinar despre viziunea artificială

Un nou webinar oferă o perspectivă asupra viitorului roboticii cu ajutorul kitului de start pentru robotică Kria KR260

by gabi

element14, o comunitate Avnet, face echipă cu un lider din industrie, AMD, pentru a găzdui un webinar despre viziunea artificială cu kitul de start pentru robotică Kria KR260. Webinarul va avea loc în data de 18 mai, între orele 11:00 și 12:00, Ora Europei Centrale / 17:00 și 18:00 GMT.

Cu ajutorul kitului pentru robotică Kria KR260 și al Kria Robotics Stack (KRS), utilizatorii pot construi cu ușurință un sistem complet de robotică folosind un mediu bazat pe ROS 2, cu o comunicație deterministă și cu latență redusă. Astfel, se creează un sistem adaptabil care poate implementa cu ușurință algoritmi evolutivi și diverși, cât și să se extindă la nivelul mai multor proiecte.

În cadrul acestui webinar, Karan Kantharia de la AMD va prezenta kitul de start Kria KR260 Robotics și va demonstra cum poate fi utilizat pentru accelerarea hardware a ROS 2 și a proiectelor de viziune artificială.

Ce veți învăța dacă participați:

  • Principalele tehnologii care influențează viitorul roboticii
  • Prezentare generală a hardware-ului kitului de pornire KR260
  • Aplicațiile Ubuntu 22.04-ready disponibile pentru crearea de sisteme robotice gata pentru utilizare
  • Cum face KRS ca dezvoltarea ROS 2 (ediția Humble) să fie simplă și productivă
  • Evaluarea comparativă față de platformele populare de dezvoltare robotică
  • Capabilități pentru conectivitate industrială suplimentară, cum ar fi SLVS-EC, 10 GigE Vision și Time Sensitive Networking

În plus, comunitatea element14 și AMD vor oferi trei kituri de start pentru robotică Kria KR260, fiecare în valoare de aproximativ 430 de dolari, celor trei participanți care vor pune cele mai bune întrebări în timpul sesiunii de întrebări și răspunsuri.

Înscrierea pentru seminarul web este deschisă acum pe site-ul comunității element14. Nu ratați această ocazie de a afla despre viitorul roboticii și despre capabilitățile captivante ale kitului de start pentru robotică Kria KR260.

Vizitați comunitatea element14 pentru a afla mai multe și pentru a vă înregistra: https://community.element14.com/learn/events/c/e/1646.

element14

S-ar putea să vă placă și