Comunitatea element14 lansează ‘Path to Programmable III’

Seria sponsorizată de AMD continuă să ofere membrilor comunității posibilitatea de a învăța, crea și proiecta cu SoC-uri bazate pe FPGA-uri

by gabi

element14, o comunitate Avnet, împreună cu AMD, a lansat recent “Path to Programmable III”; un program de instruire gratuită care include un kit de dezvoltare SoC bazat pe FPGA și o fază de proiectare/consolidare în cadrul căreia participanții selectați vor avea ocazia de a câștiga premii de până la $4000.

Path III este cea de-a treia sesiune din cadrul programului de formare structurat al Comunității element14 pentru sisteme pe cip (SoC) bazate pe FPGA. Primul Path a avut loc în 2018 fiind axat pe dispozitivele logice programabile (PLD) și a prezentat placa de dezvoltare AVNET MiniZed, bazată pe SoC Zynq-7000 de la AMD. Path II s-a reunit în 2019, a oferit oportunități de învățare mai avansate și a prezentat placa de dezvoltare AVNET Ultra96-V2, bazată pe Zynq UltraScale+ MPSoC de la AMD.

Path III va dubla distracția, oferind instruire structurată atât pe plăcile MiniZed, cât și pe Ultra96-V2. Fiecare curs de instruire va fi urmat de o fază de proiectare/construcție. Pentru a condimenta competiția, element14 Community oferă premii de până la $4000 cu patru căi de proiectare diferite.

După ce participanții finalizează modulele de instruire pentru MiniZed și Ultra96-V2, vor proiecta și construi un proiect urmând una dintre cele patru căi de proiectare:

  • Calea viziunii: Embedded/Machine Vision, recunoaștere facială, video AI accelerat, streaming de imagini/video
  • Calea tehnologiei esențiale: AI/învățare automată, conectivitate, DSP, Ethernet
  • Calea spre piață: Sănătate, uz casnic, jocuri, industrie
  • Calea ecologică: Pământ și plante, străzi și autostrăzi, animale de companie și vietăți, apă și oceane

Înscrierile sunt deschise până la 30 aprilie. Participanții vor fi anunțați pe 3 mai. Formarea începe pe 12 mai, urmată de faza de proiectare/construcție care începe pe 14 iulie. Câștigătorii vor fi anunțați în august 2023.

Comunitatea element14 va acorda câștigătorului marelui premiu un osciloscop digital MP720025 US și un laptop de gaming HP OMEN 17-ck1020nr de 17,3″ în valoare de $1900. Al doilea clasat va primi un Osciloscop MP720644 US CAL DU în valoare de $1000. Câștigătorul premiului al treilea va primi un instrument de termoviziune FLIR C3-X WIFI în valoare de $600. Câștigătorul premiului al patrulea va primi un multimetru digital portabil FLUKE-175 ESFP în valoare de $400.

Pentru a afla mai multe despre Path to Programmable III și pentru a vă înscrie la concurs până la 30 aprilie, vizitați community.element14.com

element14

S-ar putea să vă placă și

Adaugă un comentariu