Comunitatea Element14 lansează concursul de proiectare “Eye on Intelligence”

Participanții vor explora învățarea automată bazată pe FPGA-uri

by gabi

element14, o comunitate Avnet, în colaborare cu AMD, a lansat concursul de proiectare “Eye on Intelligence”. Această competiție inovatoare invită participanții să proiecteze și să construiască un proiect de viziune embedded folosind un kit de dezvoltare bazat pe dispozitivele SoC AMD Zynq-7000TM.

Viziunea embedded este din ce în ce mai mult integrată în diverse proiecte, având un impact semnificativ asupra ansamblului de competențe, inovației tehnice și dezvoltării de produse. SoC-urile și FPGA-urile adaptive oferite de AMD sunt dispozitivele ideale pentru crearea de sisteme de inteligență vizuală embedded. Concursul oferă o oportunitate excelentă pentru dezvoltatori de a-și îmbunătăți abilitățile de viziune embedded prin utilizarea kitului de dezvoltare bazat pe dispozitivele SoC AMD Zynq-7000TM.

Cei 15 candidați admiși oficial vor primi gratuit o platformă de dezvoltare Digilent Arty Z7 (P/N 410-346-20), proiectată în jurul SoC-ului AMD Zynq-7000TM. Ca să intre în cursa pentru premii, participanții trebuie să scrie pe blog despre procesul de proiectare și rezultatul proiectului lor de viziune embedded, garantând că pentru proiectul final s-a folosit acest kit. Concursul încurajează exploatarea creativă a componentelor FPGA și dezvoltarea de aplicații inovatoare bazate pe tehnologia SoC adaptivă a AMD.

Exemple de activități pentru această competiție includ, dar nu se limitează la: panou publicitar care folosește tehnologia de recunoaștere facială, sistem de monitorizare a plăcuțelor de înmatriculare ANPR (Automatic Number Plate Recognition), sistem de clasificare a obiectelor și sistem de sortare a obiectelor.

Marele premiu include un osciloscop digital Multicomp Pro MP720025 și o sursă de alimentare de laborator Multicomp Pro MP710082, în valoare totală de aproximativ 900 USD. Premiul al doilea constă într-un osciloscop portabil Multicomp Pro MP720857 și o sursă de alimentare portabilă Tenma 72-2660, în valoare de aproximativ 380 USD. În sfârșit, premiul al treilea este un multimetru digital portabil Multicomp Pro MP781004.

Înscrierile sunt deschise până în data de 17 iulie. Cei 15 concurenți selectați vor avea timp până la 25 octombrie să își finalizeze proiectele și să își scrie articolele pe blog. Câștigătorii vor fi anunțați în octombrie 2024.

Pentru a afla mai multe despre concursul de proiectare și pentru a vă înscrie în competiție, vă rugăm să vizitați: https://community.element14.com/challenges-projects/design-challenges/eye-on-intelligence-challenge/.

element14

S-ar putea să vă placă și

Adaugă un comentariu