COMUNICAT DE PRESĂ

by donpedro

Marţi, 10 septembrie la sediul ASTRAL TELECOM din Bucureşti a avut loc o întâlnire a agenţiilor de publicitate membre BRAT (Biroul Român de Audit al Tirajelor) cu tema “Auditarea Editorilor Web din România”.

La această întâlnire au participat principalele agenţii de publicitate din România, care şi-au manifestat interesul pentru utilizarea publicităţii on-line ca mijloc media de atingere a unor noi consumatori.
În curând, BRAT va implementa în România un sistem de măsurare imparţială a tirajelor pe Internet, ai cărui beneficiari vor fi atât editorii Web, cât şi agenţiile de publicitate şi clienţii ce vor aloca bugete pentru aceste spaţii. Sistemul va fi similar celui implementat în Ungaria şi va fi folosit ca referinţă externă şi independentă pentru editorii web care pun la dispoziţie spaţii publicitare pe Internet.

Daniel Dragomir, coordonator web al reţelei Kappa.ro, cel mai mare portal în România, comentează: “În România este nevoie de un sistem de auditare credibil pentru tirajele pe Internet. Televiziunea şi presa scrisă beneficiază deja de aşa ceva, iar utilizarea Internetului ca vehicul media este abia la început. Un număr de 40 milioane de afişări lunare pentru reţeaua Kappa par a fi multe, dar clienţii mari şi agenţiile de publicitate nu se vor înghesui să le folosească atât timp cât nu vor avea certitudinea că afişările respective sunt cifre reale. Avantajele clare ale raportărilor statistice pentru campaniile publicitare pe Internet, aşa cum reies clar din prelucrările datelor de pe serverele care livrează bannere publicitare pe Internet de asemenea vor putea fi certificate de o organizaţie recunoscută pe piaţa publicităţii la nivel mondial, a mai adaugat Dragomir.

Silviu Ispas, director executiv al Biroului Român de Audit al Tirajelor a mai apreciat că auditarea Internet va fi “un pas uriaş pentru publicitatea on-line în România şi un semn bun pe piaţa publicităţii din România în general”.

ASTRAL TELECOM S. A. este cea mai mare firmă de comunicaţii prin cablu optic şi coaxial din România. Prin numărul de abonaţi ASTRAL TELECOM este una din primele 20 de firme de profil din Europa.
ASTRAL TELECOM oferă soluţii tehnice de avangardă pentru piaţa comunicaţiilor din România. În principal, mediul de transmisie folosit este fibra optică şi cablul coaxial în bandă largă utilizat de reţeaua de televiziune prin cablu ASTRAL TELECOM. De asemenea, ASTRAL TELECOM operează cu succes o reţea radio de mare viteză atât în banda publică de 2.4Ghz cât şi în cea privată de 3.5Ghz.
ASTRAL TELECOM oferă soluţii la cheie şi de ultimă oră în domeniile Intranet/Internet. Oferta de servicii Intranet/Internet a fost şi este într-o continuă diversificare, ASTRAL TELECOM oferind pe lângă modalităţile clasice de conectare, care au ca suport liniile telefonice închiriate analogice sau digitale, variante de conectare ultrarapide: conectarea prin fibră optică (100 Mbps), conectarea prin cablu de televiziune (10 Mbps) sau conectare radio (2 Mbps – 11 Mbps) toate reunite în reţele metropolitane Astral.

Pentru informaţii suplimentare nu ezitaţi să contactaţi:

ASTRAL TELECOM
Sos. Mihai Bravu nr. 223 (P-ta Muncii), Bucuresti
Persoana de contact: Doru Panaitescu
Tel. +40(0)1-326.61.96; Fax: +40(0)1-326.61.97

S-ar putea să vă placă și

Adaugă un comentariu