Computer cu o singură placă Kontron PC/104-Plus cu AMD embedded Seria G

by donpedro

Computerul cu o singură placă (SBC) Kontron PC/104-Plus, MICROSPACE MSM-eO oferă OEM-urilor cea mai puternică grafică integrată disponibilă pentru SBC-urile bazate pe PC/104. Cu disponibilitate pe termen lung, Kontron MICROSPACE MSM-eO este bazat pe unitatea de procesare accelerată AMD Embedded Seria G, care integrează împreună cu un CPU pe 64-de biţi, o unitate de grafică programabilă şi un controler de memorie DDR3. Utilizând Kontron MICROSPACE MSM-eO şi portofoliul extins de plăci de extensie al Kontron PC/104, OEM-urile pot implementa rapid aplicaţii cu factor de formă redus cu un nivel de performanţă care, până acum, era posibil numai sistemelor mult mai mari cu plăci grafice dedicate.
Kontron PC/104-Plus SBC MICROSPACE MSM-eO integrează un procesor AMD T44R cu un singur miez de 1,2 GHz împreună cu o unitate grafică AMD Radeon HD6250. El suportă cele mai recente biblioteci grafice 3D precum OpenGL 3.2 şi DirectX11. Este de asemenea potrivit pentru îmbunătăţirea proiectelor existente PC/104-Plus care necesită mai multe performanţe grafice cu un consum energetic redus. Suplimentar, encoderul video unificat integrat preia sarcina procesorului la afişarea unor rezoluţii ridicate (1080i/p), făcând din Kontron PC/104-Plus SBC MICROSPACE MSM-eO soluţia ideală pentru aplicaţii multimedia extrem de compacte, precum sisteme de informare mobile, maşini de distribuire de produse şi sisteme mobile operate cu baterii.
Cu ajutorul suportului DirectCompute şi OpenCL 1.1, OEM-urile pot de asemenea implementa aplicaţii GPGPU cu MICROSPACE MSM-eO în segmentul de joasă putere, utilizând puterea de calcul a unităţii grafice pentru procesarea paralelă a datelor.

Kontron
www.kontron.com

S-ar putea să vă placă și

Adaugă un comentariu