CODICO GmbH

by donpedro

Codico_EAnews_LogoCODICO este dedicată proiectării, marketingului şi vânzării de componente electronice de calitate de top. Împreună cu managementul de proiect trans-disciplinar, noi oferim suport tehnic, consultanţă şi sfaturi încă din faza de dezvoltare şi până la producţie şi dincolo de aceasta. Canalele scurte de comunicaţie din cadrul organizaţiei noastre garantează o grijă rapidă şi competentă precum şi o atenţie ridicată.
Lucrând mereu aproape de furnizorii noştri, CODICO este capabilă să sfătuiască clienţii cu privire la cele mai noi tendinţe în tehnologie, precum şi la evoluţia unor produse. Suplimentar oferirii de soluţii tehnice, CODICO urmăreşte de asemenea preţurile şi timpul total, asigurând livrarea produselor corecte în locul potrivit, la momentul potrivit. Abilitatea noastră de a include logistică flexibilă specifică clientului este de asemenea un punct forte al CODICO.

IMPLICARE ÎN PROIECT > CONCENTRARE PE APLICAŢIE

Sistem integrat (Componente active şi pasive, soluţii de interconectare)
Grupele de produse se suprapun cu managementul de proiect
Oferim suport tehnic de la începutul proiectului până la comandă şi dincolo de aceasta
Pe lângă soluţia tehnică ne concentrăm pe disponibilitate, preţ şi dezvoltări pe piaţă
Cooperarea foarte apropiată şi relaţiile cu furnizorii ne aduc informaţii timpurii cu privire la tendinţe şi tehnologii

Isabellenhütte Heusler GmbH & Co. KG

Codico_EA0915_Logo_IsabelleIsabellenhütte este o afacere de familie indepen­dentă din Germania cu o creştere sustenabilă a profita­bilităţii. Personalul dedicat şi înalt calificat este bucuros să păstreze compania în top.
Compania se numără printre cei mai semnificativi producători de materiale rezistente electric şi materiale termoelectrice pentru măsurarea temperaturii, precum şi de componente pasive pentru industria auto, electrică şi electronică.

Calitate şi tehnologie

Mulţumită concentrării tuturor etapelor de pro­ducţie, de la topire la laminare, fabricarea completă a elementelor componente şi a modulelor de testare, şi până la testarea finală, într-o singură locaţie, devine posibilă o producţie flexibilă şi complet independentă, aceasta permiţând ca Isabellenhütte să ofere cea mai ridicată calitate, întotdeauna, cu un control complet asupra dezvoltării, producţiei, managementului calităţii şi asigurarea calităţii. Toate seriile de produse respectă cele mai stringente cerinţe legate de forţă termoelectrică, stabilitate pe termen lung, inductivitate şi capacitate de sarcină.
Sistemul de management al calităţii este derivat şi implementat în acord cu standardele DIN EN ISO 9001:2008 şi ISO TS 16949:2009.
Isabellenhütte este de asemenea certificată în acord cu Sistemul ESCC al Agenţiei Spaţiale Europene (ESA), care a premiat-o cu statusul de “furnizor cali­ficat” de rezistenţe pentru aplicaţii aerospaţiale.

Cercetare şi dezvoltare

De decenii, Isabellenhütte a oferit necondiţionat calitate şi soluţii inovative. Şi pentru a garanta continuarea acestui lucru în viitor şi pentru a sta permanent cu un pas înaintea competitorilor, Isabellenhütte urează bun venit noilor provocări.
În spiritul moto-ului “Acţionează în loc să reacţionezi”, departamentul de Cercetare şi Dezvoltare a ocupat în permanenţă o poziţie foarte specială în cadrul companiei. În acest context, adesea probleme foarte specifice la nivelul clienţilor pot oferi stimulentul pentru o nouă dezvoltare, şi astfel să devină fundaţie pentru soluţii inovative pentru un întreg segment de piaţă.

Portofoliu de produse

Ca unul dintre liderii furnizorilor mondiali, Isabellenhütte produce rezistenţe de putere şi de precizie de înaltă calitate în gama de joasă rezistenţă pentru cerinţele cele mai diferite. Atunci când necesitatea este de a obţine cele mai bune rezultate de măsurare în cel mai mic spaţiu posibil, avem cele mai bune produse pentru aplicaţia dumneavoastră.
Codico_EA0915_Fig-1Produsele de la Isabellenhütte îndeplinesc cele mai stringente cerinţe legate de coeficienţii de tempe­ratură (TC), tensiune termoelectrică, stabilitate pe termen lung, valori de inductanţă şi capacitate de sarcină. Deoarece aceste proprietăţi sunt influenţate atât de materialele utilizate pentru rezistenţă cât şi de design şi tehnologie, există două tehnologii de fabricaţie fundamental diferite pentru care se poate opta: ISA-PLAN® şi ISA-WELD®.
Codico_EA0915_Fig-3Rezistenţele ISA-PLAN® sunt fabricate din aliaje omogene corodate pentru rezistenţe de precizie, precum MANGANIN® sau ZERANIN®. Acestea sunt montate izolate electric pe un substrat metalic conductiv termic. Deoarece materialele au un coeficient de temperatură redus, de mai puţin de 10 ppm/K, şi pot fi adaptate optim termoelectric la cupru, tensiunile termoelectrice pot fi reduse la aproape nimic. Suplimentar, buna disipare a căldurii în substrat, combinată cu capacitatea sa termică ridicată, conduce la o capacitate de sarcină de tip puls excelentă.
Codico_EA0915_Fig-4Rezistenţele ISA-WELD® sunt fabricate din material compozit solid sudat în fascicul de electroni format din cupru şi aliaje pentru rezistenţe precum MANGANIN®, ZERANIN®, ISAOHM® sau Aluchrom.
În termeni de tehnologie de ştanţare şi îndoire, rezistenţele pot fi adaptate la aproape orice formă sau aplicaţie. Adăugat la aceste caracteristici există multe alte avantaje ale acestor rezistenţe, cum ar fi rezistenţa comparativ joasă a conexiunilor de cupru, conductivitatea lor termică ridicată şi capacitatea mare de stocare a căldurii, rezultând de aici o densitate de curent uniformă şi o distribuţie de căldură uniformă în rezistor. Aceste rezistenţe sunt în mod special potrivite pentru gamele de extrem de joasă rezistenţă de sub 5mW. Componentele ISA-WELD® sunt disponibile atât în format SMD cât şi cu montare pe magistrala de distribuţie de putere.

Aplicaţii şi pieţe

Rezistențele de precizie şi de putere de la Isabellenhütte răspund întotdeauna cazurilor în care calitatea este esenţială şi este nevoie de satisfacerea unor cerinţe standardizate sau unice. În special în sectorul auto, aceste produse sunt utilizate în cele mai diferite sisteme. Acestea includ, de exemplu, controlul motorului, sisteme de injecţie, sau sisteme de asistenţă conducere şi management energetic, precum şi aplicaţii precum aprindere, sisteme de iluminare, pompe de apă, transmisii şi sisteme de blocare.
De asemenea, în cazurile electronicii industriale şi de putere, a măsurării energiei, a telecomunicaţiilor şi tehnologiei medicale, rezistenţele de la Isabellenhütte formează “valori interioare” care contează cu ade­vă­rat. În sistemele de comandă ele sunt utilizate printre alte zone, în invertoare de frecvenţă, aplicaţii de curent ridicat, circuite PFC, module de putere şi ca rezistenţe de preîncărcare pentru surse de tensiune.

În cazul unor întrebări legate de produsele Isabellenhütte, vă invităm să contactaţi pe: Manuel Hellerschmid, Tel.: +43186305126, Manuel.Hellerschmid@codico.com

S-ar putea să vă placă și